Jump to content

Reryd

Medlem
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Reryd

 1. Rsm c-250 säljes med all teknik och kontroller Twin,uvc, salt, refraktometer, osmos, tester, fiskmat, korallmat, olika removers mm. Allt är i orginal som på bilden. Ljus lysrörshuv-6 lysrör Finns i Gnesta i Sörmland! Köparen får hämta! Skickar inget! Pris: 5000kr för allt!
 2. Har även osmos,refraktometer, fisk och korallmat, tester, olika removers mm. Kan köpas till paketet om man är intresserad. 7000kr för allt!
 3. Komplett Rsm c-250 säljes med all teknik dvs skummare, pumpar, ljus och med uvc och tempkontroller. Köparen hämtar finns i Gnesta Sörmland. Pm vid intresse!
 4. Koraller, fisk och ls säljs! Finns i Gnesta i Sörmland. Köparen hämtar! Skickar ej! Fisk: Gulkirurg 500kr Vuxna engineer goby (par) 400kr Gramma Loreto 150kr Bangai kardinal 100kr Koraller: 2 olika sorters euphyllia - Stora gröna har 13 huvuden 700kr - lilla gröna 7st huvuden. 400kr Stora lila zoas på en sten. Grön sinularia 400kr Kenya träd. 250kr Elefantöra. 150kr catalaphyllia jardinei 800kr Rhodactis på en fin sten full av kalkalger 150kr Ricordea 150kr Köper du allt får d
 5. Uppdatering på vad som finns kvar: Fisk: Gulkirurg 500kr Vuxna engineer goby (par) 400kr Gramma Loreto 150kr Bangai kardinal 100kr Koraller: 2 olika sorters euphyllia - Stora gröna har 13 huvuden 700kr - lilla gröna 7st huvuden. 400kr Stora lila zoas på en sten. Grön sinularia 400kr Kenya träd. 250kr Elefantöra. 150kr catalaphyllia jardinei 800kr Rhodactis på en fin sten full av kalkalger 150kr Ricordea 150kr
 6. Hej! Du är välkommen att komma och kolla, samma gäller fisken se om det är något du vill ha. Kan du komma runt 18 ikväll? Mitt nr 0705540270 Västra storgatan 41c är adressen är vid sotaren och abovoantik.
 7. Hej! Pris på euphyllia beror på vilken du ska ha. Den lilla gröna med 7st huvuden 400kr, stor grön 7st huvuden 700kr och den röd/rosa 7st stora huvuden 800kr. Ett huvud kostar 450kr i butik på den röda och de andra kostar 150kr huvud i butik... 500kr för kirurgen Bangai 100kr, har tyvärr bara 1... 100 kr för räkan.
 8. Nu har jag sålt av tillräckligt för att komma åt fisk. Har också lite koraller kvar. Skickar inget! Möter inte upp! Köparen får hämta. Pm för pris. Fisk: Gulkirurg Gulögd kirurg Vuxna enginer goby (par) Gramma Loreto Bangai kardinal putsar räka 2 fire shrimp Koraller: 3 olika sorters euphyllia -Röda/rosa har 7st stora huvuden. - Stora gröna har 13 huvuden - lilla gröna 7st huvuden. Stora lila zoas på en sten. Grön sinularia Kenya träd. Elefantöra. catalaphyllia jardinei Rh
 9. Säljer först av koraller men det går bra att boka fisk. Ge ett bud så kommer vi överens om ett pris. Skickar inte . Köparen hämtar. Fisk: Gulkirurg Gulögd kirurg Ocellaris clown par Vuxna enginer goby (par) Gramma Loreto Bangai kardinal 4st chrysiptera springeri 2 putsar räkor 2 fire shrimp Koraller: 3 olika sorters euphyllia -Röda/rosa har 7st stora huvuden. - Stora gröna har 13 huvuden - lilla gröna 7st huvuden. Stor sten täckt med små knappar. Stora lila zoas på en sten. Grön
 10. Hej! Jag lägger ner. Allt levande säljs först. Pris beror på vad och hur mkt du vill köpa. Hör av dig vid intresse så kan jah skicka mer bilder på vad som finns och priser.
 11. Men om jag kör på sistnämnda behöver ja ha i fler då om de är små eller är de lika bra på att städa? Behöver väl iaf ha i snäckor som är tomma till att de växer?
 12. Men om det inte finns massa alger matar man då också? Jag skulle aldrig köpa algätare till ett sötvattens utan att mata då det inte finns tillräckligt med alger i ett nystartat kar. Är det inte samma med salt? Men Har inte sett någon nämna matning? Jag har en bok det står om att de kan skada koraller när de går på de och att de tar stor skada i större mängd sen är det youtube klipp där folk påpekat det och det vet man ju aldrig om man kan lita på. Boken är från 2004 så vet inte om den går å lita på heller
 13. Hej! Nyss startat upp mitt kar och kommer ha i städpatrullen efter v2. Vad rekommenderar ni och varför? Triton sa 10 snäckor och 5 eremiter. Är 210l och sump på 40. Jag kommer ha euphellia och såg att eremiter kan skada dessa? Stämmer det? Känns som att det är vanligt med eremiter? Men står överallt att de kan göra stor skada i större mängd? Vilken sort är det som ska vara revsäkra? Mest sugen på clibanarius tricolor Mvh Reryd
 14. Ok va bra kör på det! Tack för tips!
 15. Ja jag tror nog mest på att låta de va i lådan. Kanske lägga in blött tidningspapper eller handduk? Har heller inte så jag kan lägga i skummaren eller pump de är ett plug and play så det är ju anpassat efter sumpen där bak? Tror alltså inte rör å så får plats i en hink med fullt av sten..
 16. Hej! Jag håller på att starta upp ett red sea c-250 l. Beställt hem ls som jag kommer hämta imorgon från posten. Dock har det inte gått som planerat med att få igång akvariet och det står fortfarande tomt.. kommer kunna lägga in ls på lördag. Klarar sig stenen i lådan som den kommer i eller ska jag lägga den i en hink med salt och pump? Har inte heller lyckats få upp min osmos än. (Får hjälp av min pappa som inte har så mkt tid).. kan jag i så fall köra stenen med kranvatten tills jag får i den i akvariet? Kommer då köra med osmos vatten. Mvh Reryd
 17. Är väl mest rädd att det spricker för att ja inte skulle ha det rakt.. men ja får ta det försiktigt.
 18. Bor ju i en gamla villa så golvet är säkert inte rakt.. men tänker ha något under bänken. Men kommer inte ihåg vad det hette som triton sa man kan ha under? Så skulle det bli en svacka i golvet skulle inte glaset påverkas?
 19. Jo detta med or har aldrig varit min grej riktigt. Men tänkte så klart på att få ur fosfaten så det inte blir för mkt.. Men måste ja ha i en pump och bakterier i hinken eller kör vissa bara i kranvatten i någon v sedan i osmos i några veckor?
 20. Hej! Nu när jag äntligen är igång med karet ska mina föräldrar göra mig nojig med vattenskador. Jag har ju köpt ett helt nytt rsm 250c så bör ju hålla. Kommer först fylla karet på annan plats där det inte gör något om det skulle vara trasigt. Ska ha karet på parkettgolv så skulle inte vara kul om det läkte. Mina föräldrar har tidigare köpt nytt akvarium som var fel limmat och 350 l på hela golvet.. fick ett nytt och samma hände och affären fick fylla nästa kar och insåg att det var fel på alla karen från den leverantören.. de har som tur stengolv. Ni som haft kar som spruckit.
×
×
 • Create New...