Postat 11 februari 200817 år De flesta kuber är lite för stora för mig för en utfodring. Jag vill dessutom gärna blanda olika sorter. Kan man förvara tinad frysmat i kyl ett dygn? Eller finns det något annat bra sätt (annat än att ta den stora kniven och dela kuberna).
Postat 12 februari 200817 år De flesta kuber är lite för stora för mig för en utfodring. Jag vill dessutom gärna blanda olika sorter. Kan man förvara tinad frysmat i kyl ett dygn? Eller finns det något annat bra sätt (annat än att ta den stora kniven och dela kuberna).Jag ser inget problem med att ha det i kylen. Så länge det är kallt så är det nog inga probmel./J
Postat 12 februari 200817 år Kör ett par kuber i en mixer och lägg in det i frysen igen, sen portionerar du med en tesked.
Postat 12 februari 200817 år Kör ett par kuber i en mixer och lägg in det i frysen igen, sen portionerar du med en tesked.då blir det ju bara smulor! eller fattar jag fel! jag vill gärna ha hela artemia eller mysis,så det blir kniven och så får det tina en stund i saltvatten!
Postat 12 februari 200817 år då blir det ju bara smulor! eller fattar jag fel! jag vill gärna ha hela artemia eller mysis,så det blir kniven och så får det tina en stund i saltvatten!Sila mellan tänderna är antagligen inte ett alternativ för dej LR ?
Postat 12 februari 200817 år När jag köper en "kaka" frysmat slår jag den i bitar med en hammare. Sen är det lätt att plocka småbitar när man ska mata.
Gå med i konversationen
Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.