Gå till innehåll

Alla fiskar dog


Rekommenderade inlägg

Hej Ben!

När jag läste blev jag alldeles kall. Jag är imponerad att du kan hatera det så lugnt som du verkar. Jag gissar att du är mer arg och ledsen än du visar dock.

Jag tycker att du ska göra en ekonomisk beräkning på hur stor din skada är (i det skick karet var vid tillfället med nyersätta det du hade i karet samt förstörda matrielle förluster) för att sedan överväga en polisanmälan. Det någon har gjort mot dig är för att skada dig eller din egendom. Dessutom sker det genom djurplågeri. Det är två allvarliga brott.

Det är dock inte lätt att anmäla bekant eller släkting och kan få jobbiga följder vilket gör att du ska fundera noga på det innan du gör det, kanske även rådfråga någon juridiskt kunnig person.

Jag hoppas att någon tillkänna ger sig och ber att få ersätta dig ekonomiskt i alla fall. Det kan inte ersätta det arbete du har lagt ner men kan i alla fall ge dig hjälp på traven för att starta om.

Jag önskar dig lycka till!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 veckor senare...

Tack för alla snälla svar jag fick ingen ersättning ifan försäkringen och ingen tog änsvar för vad dom hade gjört till mig.PGA detta har jag ändrat mig och ska göra om karet till sotvatten discus kar bli aldeles för dyrt att börjar om för mig men jag har kvar mina sjöhästar sluter inte helt med saltvatten . MVH Ben

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Tråkigt att ingen vågar ta ansvar. Bluffa, säg till alla att du nu kommer att polisanmäla detta.

Och pga värdet i det som gick förlorat så tar polisen det allvarligt och förmodligen gå vidare med ärendet. Du har inget att förlora på det.

Och gör klart för folket vilka skitstövlar dom som gjort det är.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...