Gå till innehåll

Tack till er..


Gabbi

Rekommenderade inlägg

..som kom på Sthlmsträffen. Det var trevligt att träffas, titta på Niclas kar och snacka lite skit. Vi var ca 8 st då 2 var tvungna att sticka iväg på annat med kort varsel.

Ett önskemål inför framtiden är att vi kanske ska kunna köra en träff i månaden, och därmed kanske kunna locka ca 1/3 av de som anmält sig till utskickslistan varje gång. Dvs, man behöver alltså inte gå på alla träffar om man inte vill/hinner utan man kommer när man har lust. Nästa träff blir troligtvis i början på januari, med tanke på allt julstök.

Närmare besked om tid och plats kommer via utskickslistan, och troligtvis här också.

mvh

Gabbi

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Tack för igår Nicklas, det var kul och träffa alla som var där, det är alltid roligare och träffas IRL.Det är roligt att se olika lösningar och uppsättningar av utrustning och akvarie. Plötsligt så blir man ganska normal och inte det där akvariefreaket. Låt nu sumpen stå där den står och få inga mer städryck. För er som inte var där så har Nicklas ett stiligt och smakfullt hem, där han har kämpat med att dölja all akvarieutrustning som han har massor av. Det är förstefter att man fått upp fyra dörrar på ett stort skåp bredvid akvariet, som man inser att Nicklas gillar teknik. Akvariet var snyggt, nyskrubbat och pryder rummet där det står, ser fram mot nästa träff.

/Janne

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...