Gå till innehåll

Ber Alla Om Ursäkt.........


BroderIsak

Rekommenderade inlägg

Tycker att det verkar som ett enhälligt JA (att de behövs och berikar oss andra) avseende Dina bilder, åsikter och inlägg. Så fundera inte över kommentarer man kan vara utan. Alla vi andra har haft stort utbyte av Dina åsikter och ser fram emot nya inlägg och bilder.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Kom igen Stefan, kör på som vanligt. En ursäkt via PM tycker jag att någon är skyldig dig. Jag tycker att man kan överväga att publicera dumma påhopp via PM, likaväl som man CC:ar när man vill ha medhåll i vanliga mejlkonversion.

/Janne

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Stefan,

Jag hade förmånen att få se ditt kar live för någon vecka sedan. Det är ett mycket vackert kar som förtjänar all uppmärksamhet det kan få. Jag, som själv är nybörjare, sätter stort värde på att få ta del av dina och andras framgångar. Upp med bilderna igen!

/ Calle F

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Tycker att ALLA som har lyckats få ihop ett snyggt kar ska tro att han är någon......att det är snyggt bevisar ju att man kan och har lyckats!

Som jag tex. Jag tycket att mitt nano är KOPIÖST snyggt...och sen vad andra tycker skiter jag rätt mycket i.......har fått en del possitiva kommentarer om det och är därmed rätt nöjd ......=)

UPP MED BILDERNA!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Guest Hellberg

Att se på bilder på andras akvarium e ju bland det roligaste som finns på den här sidan. Ögongodis och inspiration! :)

Upp med bilderna! Upp med bilderna!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Guest D-Flex

Ja varför blir jag inte förvånad.Usch för sånt här.Jag tycker att du ska lägga upp bilderna igen.Jag har skrivit om detta förut att det är lite negativ stämning här på SG och jag säger det igen, ryck upp er nu och va lite glada =).

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Hej! Man får börja med att tack alla som har svarat på detta inlägg som jag skrev.Jag trodde iför sig att det inte skulle bli så stort men iallafall. JAg vill börja med att säga att jag e inte intresserad av börja nån hetsjakt på att få tag i denna eller dessa som har gjort detta.Det var bara inget kul att få dessa medelande skickade till en. Jag blev så jävla förbannade,besviken plus förvånnade att jag tänkte att passar det inte så ..då tar jag bort skiten och så får ingen se det. Så nu vill jag inte gå in mer på det .. Men till er alla där ute igen ......TACK!!!!!

Mvh Stefan

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Hej Jag var hemma hos dig och beundrade din burk. Så som evig nybörjare så ser jag dig och ditt akvarium som inspirationskälla. Du tar hobbyn på stort allvar och därför för du hobbyn vidare/framåt.

Mvh/Thomas Österberg

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Guest
Detta ämne är stängt för fler inlägg
×
×
  • Skapa Ny...