Gå till innehåll

kallstrom_74

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    kallstrom_74
  • Stad
    Halmstad
  • Akvarievolym
    112

kallstrom_74's prestationer

Landkrabba

Landkrabba (2/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. hur moddar man den? och vad blir resultatet?
  2. såg att PWSS hade billiga mollyhotell..835:- men det skulle kosta 600 spänn TILL att få det hem..jämmer o elende någon som vet något ställe som ligger närmare halmstad som säljer mollyhotell??
  3. har själv funderingar att göra om mitt juwel kar till salt...och vill använda så lite mekaniska saker som möjligt...skulle din "juwel" avrinning funka om ALLA andra hål i filterfacket UTOM det uppe vid ytan vore tätt?..och om det skulle vara så , man skulle inte behöva dra ner "galler hålen" lite..eller det behövs inte? det skulle rinna in tillräckligt med vatten iallafall?
  4. ja det är ett fint kar du har använt! måste bara fråga..exakt VAD har du för grejjer..pump mm? ingen skummare? ingen ytavrinning?
  5. ja om man kunde använda juwelfacket vore det ju bra..vad skulle ma M ER behöva för något? hinner inte skriva mer..ska vara på jobbet om 20 min..men skriv gärna vad som vad som behövs..o GÄRNA nån länk till juwel filterfack...ahh..kan leta i kväll när jag komemr hem..ha en bra dag alla!
  6. sitter (som vanligt och funderar) att skaffa mig ett litet saltvatten kar..nano low tech..har sneglat på guppy hotellet, MEN det springer ju ÄNDÅ iväg lite i pris om man ska bygga om lysrörsrampen och dylikt så man hamnar på ca 2000 pix man kan ju hitta typ 100-200 liters kar med både lysrörsramp och pump för ca 1000 lappen..visst inte världens bästa..MEN kan man inte göra något för att komma billigt undan..kan man inte använda något befintligt filterfack i typ ett juwel eller något? förslag mottages tacksamt...har tittat på nano burk projekt där det allaredan FINNS filterkammre..har DU några förslag hur man skulle kunna göra med filter (vilket verkar vara det som verkar knepigt..och pump kanske) men mest filter.... ja bara det blir "lågbudget" med allt vad det innebär..skummare (men det kanske räcker med en pump som bryter ytan?) och vad skulle man mer behöva?
  7. salt_viktor: hur har det gått med ditt mollyhotell? har du köpt in o fixat allt i det än?är så nyfiken för jag har själv lust att göra det
  8. öhh..jag är sugen på att starta ett litet saltvatten akvarium. jag har oxå ett juwel akvarium..förlåt min dumhet nu..men har inte fått pejl på något om detta ämne än! vadå annan lösning??? vad behöver jag om jag då har ett juwel?..en ytavrinnare och byta ut pumpen i facket och täppa till alla hål utom dom där uppe? vad ska man göra med juwelfacket? vad ska det fyllas med? inget annat??
  9. ja jag har läst o kolla på lasses bilder o så...men vissa saker fattade jag inte riktigt..som typ det här med returröret o så o hur det skulle pillas ihop..men men..det löser sig nog! vart kan man hitta en ny lysrörsarmatur att koppla in? har lite frågor om fiskar o så? vad kan man köpa saltvattenfiskar i närheten av halmstad? o ehh..vad ligger priserna på ca? typ clownfiskar..eller vad kan rekommenderas av en nybörjare? och växter (anemoner mm)
  10. hej alla! Claes heter jag och är ny! nu till min lilla fråga mollyhotell 80liters...exakt VAD behöver moddas för att köra det med koraller o tex clownfiskar och anemoner..har läst lite här men blir inte RIKTIGt klok på vad som ska bytas ut o så... lyset tex..räcker det med att sätta dit starkare lampa? eller ska det i en TILL armatur? vad mer är det som ska ändras? och kanske förbättras? eller är det bara att köra igång det igenteligen som det är detta mollyhotellet? och...mollyhotellet är ju "komplett"..för ca 1000:- finns det något likande..fast lite större? till rimliga pezos?
×
×
  • Skapa Ny...