Gå till innehåll

iggiz

Medlem
  • Antal inlägg

    80
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Joakim
  • Stad
    Ystad
  • Akvarievolym
    375

iggiz's prestationer

Saltentusiast

Saltentusiast (6/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. Nej, 5 varv och tvätta trappuppgångarna! Ta Lasses recept 3 ggr / dag i två veckor. Doktor Lasses ordinationer funkar alltid.
  2. För de som gillar mjukkoraller precis som jag, istället för de kitchiga trafikljusakvariumen. Så är detta min lilla inspirationsbild. Starten Mot slutet
  3. Vissa är väldigt exhibitionistiska och vissa är väldigt glada att få se bilder... Så följdaktligen... Vilka digitalkameror använder ni, speciella objektiv? Jag har ingen kamera för tillfället, men vill gärna ha i framtiden för att dokumentera mitt akvarium. Ekonomin eller budgeten tillåter inte kamera för tillfället, då jag vill lägga allt på att akvariumet sköts rätt och får all nödvändig utrustning. Men vill gärna ponera lite.
  4. Puttrar i källaren! Inget imponerande än, samt kamera står inte budgeten närmsta tiden pga akvariumet går före! Hehe!
  5. Om du får ocellaris så är jag intresserad av att köpa vid ett senare tillfälle, jag vill inte köpa vildfångad fisk. (Nu är iofs sverigeodlad ocellaris mycket vanlig, men kan man köpa från personer på guiden är det bättre!)
  6. Och hur går det med clownodlingen förresten?
  7. Jag tillämpar bara Saliferts preparat, tillför strontium, jod när jag tycker det ser lite ledsamt ut. Och icke regelbundna vattenbyten, 15-30 dagar emellan. Fick problem när jag körde ph kh buffer innan, så har ersatt det med vattenbyte på ovan intervall och magnesium 2 dagar i veckan. Fortfarande nybörjare som sagt, letar efter mer optimalt system...men allt är på tok för intressant i korallväg när man är på zoogiganten eller fiske o fiskar (zoobutiker)...så allt ökar i en något icke önskvärd ekonomisk takt! Men jag gör i princip inte mycket med det, det står och småkokar till något vackert.
  8. Hur ser din skötsel ut idag, Lotta? Vilka tillsatser använder du, intervaller osv?
  9. Dusk Tropic är en hemsida. http://dusk.se/
  10. Alltid lika trevligt att se ditt akvarium!
  11. hade så mycket gel i mitt hår vid en teaterföreställning och fick format "spikes" av frisören på teatern, gav smeknamnet igelkott, som sedan blev igge och sen kom internet hypen och allt skulle vara så "kitchigt" så någon styla det till iggiz...
  12. Jag är bara imponerad av att din ekonomi håller för så mycket samtidigt, börjar misstänka frugan och du sover i vattensäng. Och då menar jag vattensäng.
  13. Hehe, det går säkert bra. Och för övrigt ser det vackert ut i ditt kar.
  14. Ville bara göra dig uppmärksam på att du ska ha tålamod, inte bli ivrig. Då riskerar massor av små liv att gå förlorade. För många skiter i det blå skåpet och undrar varför det luktar...
×
×
  • Skapa Ny...