Gå till innehåll

magnus1975

Medlem
  • Antal inlägg

    76
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Prata med Fredrik på Triton så kan han nog hjälpa dig. Skickat från min E5823 via Tapatalk
  2. Jag har också varit med om det,min tog ett antal småfraggar. även det en Diadema setosum. /Magnus
  3. Har du provat med lagunan? jag tänkte på att det skiljer en del på tryckhöjden Aqua bee 4,7m och Laguna 3,5m
  4. Jag har en tricolor som växer på samma vis men topparna har nyss börjat dra iväg uppåt men annars väldigt lik. /Magnus
  5. Det var det dom sa till mig, och tydligen är Bermudensis och Isabelita samma fisk bara att man har bytt namn till Isabelita. /Magnus
  6. Roligt att ciliarisen trivs! Men var det inte en bermudensis du köpte av mig? /Magnus
  7. Dom brukar få sådana fläckar när dom blir stressade,vanligast hos mindre exemplar. Typ när någon annan fisk jagar dom men det brukar bli bra rätt fort enl. min erfarenhet.
  8. Alla som pratar om giriga handlare och div. mellanhänder kan ju ställa sig själv frågan om du skulle gå till jobbet utan att tjäna pengar.
  9. Jag har båda och Nason är betydligt lättare, får sällan stressprickar medans det på den vitbröstade kan blossa upp lite nu och då. Nason är väldigt lugn och bråkar aldrig med andra fiskar,det gör den vitbröstade.
  10. Oj, dom var riktigt fina! Nu blev jag lite köpsugen :-) Har inte lagt märke till dessa förut, fast jag bläddrat sönder min kejsar bok.
  11. Verkar vara litet kar men man kan ju alltid byta upp sig när fiskarna blir större eller hur :-) Ang. skummare så är ju både drakfiskar och muränor riktiga skitgrisar så du ska nog ta i ordentligt med den.
  12. Jag har min returpump hängandes i slang så som du beskriver en aqua bee 3000. Inga problem alls,den har hängt så över ett år nu
  13. jag tänkte göra en rumsavdelare och vill ha ett kar på ca 2 meter, det blir nog ett standard 720l. blir nog bra med insyn från 3 sidor. inte så mycket större men med mer insyns yta.
  14. Nej ingen tråd,jag är lite för lat hehe, men om jag får till ett akvariebyte här snart så ska jag göra en tråd om det nya
  15. Karet har gått sedan februari ungefär. Ganska mycket fisk så jag tyckte det var dax att uppgradera skummaren, men nu blir det nog en liten uppgradering av karet också :-)
  16. Jaha det var du som knep karet framför näsan på mig :-(, Ska bli kul att se vad du gör av det!
  17. Riktigt snygg! Har du någon bild på resten av tatueringen?
  18. Bara att grattulera jag provade samma fiskar och tyvärr så blev min nigricans ihjäl stressad.
×
×
  • Skapa Ny...