Jump to content

Adez.nilsson

Stödjande medlem
 • Posts

  78
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Adez.nilsson

 1. Utanför Uppsala. Alunda heter byn
 2. Har några år på nacken upptäckte att den läkte mellan plasten och glaset ni kan se på bilden så har jag markerat med svarta streck. Går väl att fixa om man orkar så skänker den till den som har lust! Kan skicka om mottagaren betalar förväg för fraktkostnaden.
 3. Säljer ett akvarium som har stått och samlat damm! 250L Skummare Deltec MC 500. https://www.tritonakvarium.se/product/deltec-mc-500-skummare Tyvärr så är returpumparna trasiga i kablarna. De har även ganska djup repa i glaset, se bild. 2000kr eller ge mig ett bud! Finns utanför Uppsala
 4. Akvariemått 100 brett 80 djupt 70 högt Sump 70x70x35 Möbeln har en sarg runt sig och på vänster sida fattas den delen eftersom den satte ihop med en bardisk i mitt förra hus. Löstagbara sidor framifrån och på högersida. På bilden finns det överluckor som finns men utan gångjärn dem är anpassade till ett tak med låghöjd. Tänkt mig 2500 kr för akvariet. sumpen och möbeln. De är tömt och rengjort. Har även teknik som jag hade när karet var igång som kan säljas med. Säljer det separat när akvariet är sålt och går prioriterat till den som köper karet. Hybridramp Pandoria hyperion R2 / S / 2000kr Skummare Deltec SC1455 800kr Returpump Jecod DCS-7000 300kr 2st streamers Tunze 6025, köpta nydligen. 400kr reefdoser evo 4 800kr Har även sand och levande sten som kan säljas med akvariet finns skivanemoner och sånt smått och gott på.
 5. Tja! Reefdoser du säljer har du mer information om den? Mvh Andreas
 6. tjenare vad finns kvar och säljer du visa delar löst?

 7. Har samma problem fått något svar på vad det är?
 8. Hej tänkte kika om någon vet vilken? vet att det är svårt att säga utan mikroskåp. Det blir inte bara trådar utan också "slemmiga" mattor enbart i brunt. Men om någon vet så är jag väldigt tacksam för svar.
 9. Min Anemon tappade av såna liknade saker förr. Så det är som du gissa något som bara lossnat brukar inte klara sig doc.
 10. Exakt så där var det för mig och min mandarin. De slutade med att den låg som en torkad klump på golvet en dag när jag glömde locket på. Tråkigt men han fick panik varje gång.
 11. Nu kommer jag och smiter in här. Jag har fått jätte problem med plattmaskar och köpte mig en sixliner men den bryr sig inte alls om dem. Nu jag har verkligen jätte många hur ska jag ta mig till?
 12. Tack! ska jag absolut göra! tusen tack för svaret! =D
 13. Nu när du sa plattmaskar så när jag kollar riktigt nära så ser jag att dem kryper. är dessa farliga? och antar att dem inte är så bra att ha i stora mängder som jag har. Vad kan jag göra åt saken?
 14. Fortfarande dåliga bilder men kanske lite bättre.
 15. Ja lite dålig bild haha tog bilden med iphonen så. kan ta en ny.
 16. Hej. Börjar bli lite orolig över vad detta kan vara eftersom de har växt otroligt snabbt fram. Det är som Orange prickar känns mjuka och så kan man bara vifta bort dem när dem sitter på stenarna. Värdena ligger exakt som dem ska tog test på allt igår. (Dålig kamera) https://www.saltvattensguiden.se/forumet/
 17. har också såna där i mitt kar inte orkat tänk på vad det är gissade på svamp även jag eftersom jag har 4 andra svamp arter i mitt kar.
 18. Jag hade en blåbent eremit för någon dag sedan. Den hade 5 skal att välja på och han testade alla skalen inget dög inte äns hans gammla. Jag har 4 Turbosniglar i samma kar och alla är i samma storlek men endå så angrep han inte dem. Han sprag runt naken i karet tills han bara dog en dag för han inte åt något för att han inte hade något skal.
 19. Ska testa de men han testar sitt gamla 100 gånger och dem andra med. dem nya skalen är lite större än hans gamla olika modeller med får försöka hitta fler skal. Han bor själv i ett 60L med 4 turbo sniglar så de är ingen fara att han inte har ett skal på sig.
 20. Jag har då en blåbent eremit som vägrar ha skal på sig nu efter han först bytte sitt skal till ett annat. När han bytte skal så tog jag upp hans gamla och gjorde rent de, efter att jag gjorde de så såg jag han springa runt naken utan skal då tyckte jag synd om han och kasta ned hans gamla skal och ett till skal men han vägrar ha dem. Nu varade så springer han runt naken och jag tycker synd om han. Någon som vet vart man kan köpa skal i Uppsala? har kollat på fiskaffärerna som finns runt om här men hittar inga. kan slänga med en bild på hur stackarn ser ut har världens sämsta kamera. //Adez
 21. Brukar bli så där har tänkt och bygga om min bänk ett bra tag nu det kommer säkert under vintern. kommer nog bli riktigt fint ta mycket bilder på bygget skulle uppskattas väldigt mycket =D fortsätt som du gör ser riktigt bra ut.
 22. Riktigt snyggt! Diggar din carpet anemon sån har jag letat efter. ska du köra någon möbel eller huv eller kör du allt öppet?
 23. Exakt! För min del så har den överlevt någon månad utan att jag har givit den någon mat använder jod så den kanske får upp de ämnen den behöver jag vet inte? använder mig utav all in one, ultra organic och korall calsium.
×
×
 • Create New...