Gå till innehåll

Peter's första Saltbalja


AlienOne

Rekommenderade inlägg

Trä den på ett kebabspett och in i ugnen på 225 grader i 15 minuter, ta ut och glasera med honung och in igen på 5 minuter under grill så blir den knaprig och god. ;)

Den var ju rätt så rejäl! Har säkert gjort stor nytta under tiden den fått härja.

Vad blir det för kar nu då?

Haha

Nytta nu vet jag var min stora fina mussla tog vägen om inget så är de dyra att hålla ....

//P

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 5 år senare...

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...