Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/26/2022 in all areas

  1. Karit har nu varit igång i 595 dagar. Nitratet sjunker sakta men säkert, från 33 för ca 3v sedan till 14,5 idag. Doserar fortfarande 30ml väs per dag. Har testat ungefär var 10:onde dag med Hanna. Får vara med på noterna så jag inte råkar nolla NO3. Fosfatet ligger på 0,04 och kh på 7,8. De flesta koraller ser ok ut förutom ett par sps:er som tydligt inte gillar de svajiga värdena. Echinatan i förra inlägget är den enda som strukit med än så länge. Lyckades dock rädda basen som ser ut att må bra. Sumpen tömdes och rengjordes för ett par veckor sedan. Sugen på att installera en algreaktor och också mkt sugen på en red sea reef mat. Får se vad det blir... En annan väldigt rolig sak är att jag invalts i föreningen och är nu en av moderatorerna på forumet.
    4 points
  2. Nu har vi nedsatt pris fram till söndag på utvalda koraller. Passa på att fynda SPS till superpriser!!! Välkomna alla som planerat in att komma på öppet hus idag torsdag Direkt till webshopen! Filmer om CoraroC finns på vår Youtube kanal!
    2 points
  3. Hen är I! Sicken skönhet. Tyvärr säger inte bilden så mycket. Mycket fin fisk. Knallgula ögon och ett mycket fint prickigt mönster. Chromisarna är uppdelade i två fraktioner, 8 och 2. De 8 st ser bra ut, men ska observeras en stund. De andra 2 går fortfarande i qt. Har doserat vidare med metroplex då de har små sår synliga. Kan vara sår efter slagsmål, men det skulle också kunna vara uronema. Det vill man INTE ha i sin dt.
    1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+01:00
×
×
  • Create New...