Gå till innehåll

Benke

Medlem
  • Antal inlägg

    134
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Christian
  • Stad
    Trelleborg
  • Akvarievolym
    0
  • Antal år inom sötvatten
    snart 1år med intresset och 4mån med ett aktivt kar

Benke's prestationer

Saltentusiast

Saltentusiast (6/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Konversationsstartare
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. Karet är redo nu :) tömde det idag

  2. Ja har en 400, och ja har struntat i den bubbelfällan som man får med, den stryper utflödet för mycket tycker jag o de gör skummaren svår att ställa in.
  3. Jag kan hålla med om att det kan vara jobbigt att svara på samma fråga flera gånger eftersom nya inte använder sökmotorn, men ett bra sätt att slippa skriva samma svar är att man länkar till en tråd med relevanta svar. Jag är fortfarande nybörjare men har nästan slutat skriva eftersom jag försökte hålla mina frågor i min tråd om mitt kar, eftersom ja inte ville kladda ner forumet med en massa nya trådar, men fick inte mycket svar där så ja började leta efter svar själv, vilket inte är så enkelt när man inte vet vad man letar efter. Ett exempel var när ja skulle börja med balling, om man bara söker på balling så får man fram alla trådar som har ordet balling i dom, söker man då på titlar så kommer man närmare men fortfarande fick ja sortera efter hur gamla trådarna var o bara försöka hitta info i "nyare" trådar eftersom vad ja kunde hitta så har balling ändrat sig på senare år, eller så e de ett fel ja har fått för mig. Så alla ni som skriver att vi nya borde använda söken mer så är det inte alltid så lätt när man inte kan så mycket. Hade varit kanon med en liten länktips sida eller nåt där man kan länka till relevanta trådar om olika ämnen och som kommer upp när man söker efter dom olika ämnena. Vet inte om detta låter vettigt men hoppas att nån förstår vad ja menar.
  4. Jag tycker att modereringen kunde vara lite mer konsekvent, min tråd om sambeställning av ett salt fick inte va kvar eftersom någon tyckte att det va ett försök av mig att tjäna pengar o ja va ingen sponsor, men tråden om en ny butik i landskrona får vara kvar och jag e ganska säker på att han försöker tjäna pengar på sin butik och vad jag kan se så är inte den butiken sponsor.
  5. Nu e det snart tid med kaffe o kaaaaaaga här i stan eller vad tycker du?

  6. Ja har blå film på baksidan av mitt kar och ja borde skrapa rutan regelbundet men har inte blivit så, men med en rakbladsskrapa med skaft så är det ganska enkelt. Ja kommer inte åt hela bakrutan men de ja inte kan skrapa kan man inte se ändå så det spelar inte någon större roll
  7. Jag har köpt 250w purple, min är dubbeländad(fc2) så inte samma som din, där och jag bara körde på som innan utan några problem.
  8. Har läst att en sixline kan vara "elak" mot nya fiskar i karet, men har ingen egen erfarenhet av det.
  9. Hur farligt är balling kalsiumet? Min hund har kommit åt min flaska och jag vet inte om han har fått i sig något. Vilka symptom ska man leta efter för att se om han har fått i sig något?? Tacksam för snabba svar.
  10. Har kollat runt själv på nåt liknande men får aldrig tummarna ur ..... så ja skulle gärna köpa en färdig
  11. Ja har ungefär samma mått på mitt kar och ja kör med 1x250W som sitter 25cm upp blir bra ljus i hela karet
  12. Benke

    God Jul

    God jul allihopa
  13. ska bli spännande att se resultatet, funkar de bra för dig så kanske jag oxå provar. Har lite som ja skulle vilja bli av med. Snor tråden lite med en fråga, hur klara koraller sig om man mörklägger??
×
×
  • Skapa Ny...