Jump to content

Reuben

Medlem
 • Content Count

  3,447
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

210 Excellent

1 Follower

Contact Methods

 • Skype
  reubenwelsh1

Profilinformation

 • First name
  Reuben
 • City
  Göteborg
 • Akvarievolym
  800
 • Akvarie mått
  100x100x70
 • Om JA vid skummare - Vilken
  Korallen Zucht Revolution S
 • Antal år inom sötvatten
  2-3 år
 • Storlek på sump
  200l

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Damn, synd! enda tråden jag följer här på guiden nu för tiden
 2. Har du inga problem med nuvarande hade jag inte uppdaterat initialt, med tanke på historiken de har med sina releases. Vänta iaf 4 veckor.
 3. har du locket hade jag iaf rekommenderat den, så har du bättre odds iaf Håll koll på BTAn, med så lite ljus och en clownfisk lika stor som den skulle den kunna må dåligt / krasha karet.
 4. Du ska inte lämna fisken till någon butik sålänge som håller den? kan nästan garantera dig att den kommer hoppa ut eller bli sönderstressad i ett så litet kar under dessa månader. Borde finnas gott om folk som kan hålla den, alternativt bo i någons sump eller liknande... Skulle jag satsa pengar skulle jag betta på 1:1.25 odds
 5. P.S sniglar uppe vid ytan mitt på dagen kan många gånger vara tecken på dåligt med syre. (som du har på första bilden)
 6. Håller med Lasse, tror också på bakterieblomning från biopelletsen. Se till att skumma blött och rikta pumparna mot ytan, blir ofta syrebrist när detta händer.
 7. säkert cache'ad data i webläsaren
 8. Jonas, allt blir mycket bättre på en samsung
 9. Reuben

  Jebao crossflow

  Beror väl på vad man är ute efter, vissa vill ha så diskreta pumpar som möjligt, med tanke på priset kan man motivera att köpa den mindre av dem och vid ev. uppgradering av kar, helt enkelt köpa nya. Dessa skall väl ändå vara så gott som ljudlösa, maxspect varianten jag hade var det iaf.
 10. en påse har inte (märkbar) undertryck eftersom den inte har en fast form som suger, utan den bara viker sig innåt, hade det däremot varit en petflaska hade det blivid undertryck. Just trycket är dock så litet problem i detta(sålänge du gjort hål i flaskorna som du har) att det är nog bara 1-2 justeringar per flaska du behöver göra samt att sista 10% av flaskan kan bli svåranvänd, men då är det väl bara att hälla över till nästa flaska Smart lösning, inte perfekt, men funktionell
 11. Sera testerna kan du slänga, helt värdelösa
 12. Hur ser trafiken ut på hemsidan nu jämfört med storhetstiden? Känns som trafiken sjunkit med ca 75% jämfört med tidigare med. Vissa dagar kan det gå halva dagen utan ett enda inlägg. P.S. såg nu att mitt medlemskap gått ut, när skedde detta? Jag har inte fått något meddelande från vad jag kan se
 13. Tyvärr gäller samma windows, överväger starkt att byta ut min mot en ATI 6kanalers som kostar 1/4 av priset men inte hänger sig hela tiden:
 14. Du har ju en hel del erfarenhet i denna tråd som du kan gå igenom. Själv har jag inte denna rampen MEN tekniken i den är inte den nyaste, och priset har inte anpassats till hur konkurrensen har dragit iväg. Är det en ny ramp du tänkt köpa så hade jag undvikt det då man får mycket mer för pengarna på annat håll, är det en begagnad ramp, ha det i åtanke att nypriset inte är bra och inte borde jämföras med. Vad är det för storlek av kar du har?
 15. Reuben

  Pacific Sun

  Inte alls nöjd under åren jag hade det. Behövde stå för frakten dit (och de försökte fakturera mig för returfrakten men hotade med att återkalla hela köpet och de släppte det helt) Har sedan pajat två gånger och behövt skickas ner en gång och delar en gång. Tog 6 veckor att få tillbaka så man är tvungen att ha en reserv om man har koraller..... Deras Doserpump har jag haft precis samma problem med, behövt skickas ner 2 gånger.... De är inte värda pengarna, sålde min förra året. Förövrigt har man problem med mjukvaran hela tiden, min doserpump hänger sig minst en gång i månaden (slutar dosera)
×
×
 • Create New...