Gå till innehåll

Dakstone

Medlem
  • Antal inlägg

    213
  • Gick med

  • Senaste besök

All aktivitet

  1. Har tömt den nu

  2. Hmm,, har som du säger haft fullt i boxen,, sorry

  3. Efter 2 min vrider du inte den,,,
  4. Jadå, ska gå bra

  5. Finns väl olika aspekter på detta. Utan dykcenter som säljer utr mm så hade det inte blivit så värst mycket dykt. CMAS är ju en org med sin syn på utb, PADI en annan,IANTD har sin osv osv. Så det gäller att se vad man är intresserad av för utb, inte bara vad det kostar. Grunden till all dykning handlar om inställning till säkerhet. CMAS har ju en del saker som andra inte har, typ parlinan (väldigt omtvistad). Enligt min mening handlar dykning om kontroll och avvägning,säkerhet. Många missar denna bit i första utbildnings stadiet. Men det finn det org som har focus på det redan från början. skulle jag ta ett cert idag så skulle jag valt PADI, enkelt, pedagogiskt,relativt uppdaterad organisation, samt gångbart i hela världen ,enkelt om man vill köra en påbyggnadskurs utomlands. Men allt bygger på instruktören, samt din egen inställning. Anders/ Full cave NACD mm,,
  6. SSI har sina största anhängare i Asien och Usa, PADI går överallt i världen.
  7. Hehe,, Har inte priserna nu, men snart. Dessa sorter kommer jag att ha hemma, finns även lådor med 5kg och 17 kg i , med blandad keramik. Vet inte vad jag får skriva i trådarna faktiskt. om det är reklam typ.
  8. Jag lade in några bilder i en annan tråd på keramik. https://www.saltvattensguiden.se/forumet/showthread.php?p=388759#post388759
  9. Tjena Oskar, här är lite olika varianter på keramik.
  10. Jag har på min skyltfirma, du kan få en skvätt om du behöver. 116 är det. Anders
  11. Ta det lugnt,, det brukar bli dyrt annars. Och ett svalnande intresse som följd.
  12. Nä, han är en trevlig prick.. men jag fick hämta mina själv,, haha. Puhh vad de var tunga när vi skulle lasta dem. Jag funderar på att beställa en "kubik" i optiwhite av han och ha som visningskar.
  13. Hmm,,, har ni inte limmat innan så ska ni nog inte ge er på detta, Jag har limmat en hel del, men ett nytt sånt kar skulle jag inte ge mig på. Det finns de som är duktiga på det precis som inom allt annat.
  14. Snyggt ! Jag såg ditt kar hos Benny när jag hämtafe mina korallkar, och det är snyggt med optiwhite.
  15. Hej. Ta med dig lite vatten till butiken där du handlade, så hjälper de dig säkert att mäta det till dig. Lycka till.
  16. Hållr med Lasse ! Men är det så ot med lite diskussion om par värde i en tråd som handlar om ljus ?
  17. Bra ex ! För min del spelar det ingen roll om folk säljer fraggar, att du sen har valt ett stort kar är ju inte nåt fel, ju mer fraggar du säljer desto mindre plats blir det i karen folk o då måste dom beställa större kar hos kungen till ex, och en massa salt av mig
  18. Läste igenom tråden precis. Marko du startar en tråd om där du vill diskutera moderatorerna, ot inlägg osv. Jag tycker det diskuteras det du vill här ju, sen glider ett o annat svar lite snett, men fortfarande hålls tråden inom det du ville diskutera, alla diskuterar inte med samma ord/tal/skrift osv. Så man kan inte förvänta sig det svar man själv vill ha alltid, ibland får man kanske hoppa över ett svar/inlägg som inte passar en själv. Jag gillar inte allt som alla skriver, men inte lönt att hänga upp sig på det.
  19. Jovisst går det ot många gånger, men så blir det många gånger på forum både bra och dåligt. Men att ge sig på person/affär är ju något helt annat än ot. Oftast finns det inga belägg för sådana saker mer än hörsägen. Sen måste man ju få skämta o ha roligt med varandra. Men visst är det mycket ot, finns ju många forum som har en skitsnackar avd där man kan babbla om allt som inte tillhör forumets inriktning.
  20. Igår smörstekte jag 2 scolymior modell king size,, tror dom gick på 1200:- men det är gott så det är det värt.
×
×
  • Skapa Ny...