Gå till innehåll

Bilder från Metcrue - 120liter


metcrue

Rekommenderade inlägg

  • Svar 200
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Mest aktiva i detta ämne

Populära bilder

Okey Daniel. jag erkänner att jag antagligen kommer att satsa på ett likadant akvarium (ev lite djupare)men inte samma skummare. Detta kar ska husera Ozzy och det ska i huvudsak bestå av fisk som kan vara passande medinnevånare. Frugan verkar inte ha några större invändningar att ha ett 1000L & 735L i vardagsrummet (Vet inte vad det är med hennesmiley5.gif.) Jag får ta och komma hem till dig snart och kika lite på hur karet ser ut i verkligheten. När tror du att du har fyllt upp det med vatten och sten?

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag tycker deltec verkar vara en grymmt seriös och välbyggd pump och bra format(liten). Sant, ljudnivån lär inte spela någon roll, skummaren låter som f... men det skall nog bli tyst med lite isolering, gummilister och "flytande" golv. Hur var det nu föresten med stockholmare, har hört att ni kör med 26 h per dygn för att hinna med, ni är ju lite segasmiley2.gif.

Svärd - Ännu djupare, det kommer att bli gigantiskt och aldeles underbart. Hur stor är Ozzy nu för tiden föresten? Skall du ha både rev och gigantiskt fisk kar, det blir roliga månadsutgiftersmiley2.gif. Klart du skall komma och kolla, det kommer ta ett tag, skall schimsa(stavning) bänken så den står rakt, beställa och montera rör och en hel del annat men det går framåt. Såg en Paru i dag som gärna ville simma i mitt kar.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jodå, jag har själv en HLP4040 tyst o fin, men jag tänkte mest att den var lite lyxig att mata skummaren med om man inte ändå behöver en jättetyst pump. Du kan ju hitta flera alternativ till lägre pris som, eheim, OR, Quiet One.. Tänkte lite på pengarna bara. Men väljer du en Deltec så kommer du inte bli missnöjd.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Ja, det är sant nicklas och dessutom behöver skummaren inte mer än 2000 l/h, men eftersom det är såpass bra tryck i pumpen skulle den säkert orka driva både skummare och UVC även om den står utanför långt ner i garderoben, tror inte att det finns någon eheim som pallar med det, det vore bra för de är ju lite billigare som du säger. Skall börja räkna på alla rör som behövs idag, det är toppen kul och jätte billigt, du vet ju vilka dimensioner det är på skummaranslutningarnasmiley2.gif. Och ett gäng kranar i de storlekarna så börjar det sina i plånboken. Men man får jobba som ett svin så man får råd med akvarie grejer och kompensations pressenter till flickvännen(resor, smycken...)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Och ett gäng kranar i de storlekarna så börjar det sina i plånboken. Men man får jobba som ett svin så man får råd med akvarie grejer och kompensations pressenter till flickvännen(resor, smycken...)

GF Kranarna... ruinderade mig!!(kostade mig över 1 000 kr st, finns säkert billigare men jag hade bråttom). Själv jobbade jag som attans samt att jag prioriterade bortbåde bil ochflickvän ha!ha!.smiley37.gif

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 4 månader senare...

Kanon Daniel. Hoppas att anemonen (den nya) trivs där. Hadde ju sneglat på den nu ett bra tag då du "tog" den framför ögat på mig.

Hur trivs plasticus tandborstus vid ytavrinningen? Ser ut att trivas med många fina zooanteller

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Tackar, hoppas att jag kan få lite liv i anemonen den har sträckt ut sig till dubbla storleken som den hadde i affären. Plasticus tandborstus sp trivs utmärkt lyser vackert i blåljuset, lite måste tillsätta spårämnet karies bactus:)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 månader senare...
  • 1 år senare...
  • 5 månader senare...

Får väll svara för Daniel´s räkning ;) (Han har inget Internet då han flyttat ut till huset)

Karet står i källaren, var där nere och kollade kommer bli himmla fräckt då väl är igång. Sump vid sidan av karet etc

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...