Gå till innehåll

Gissa måtten - vinn skivanemoner!


Henrik Jonsson

Rekommenderade inlägg

  • Svar 306
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Mest aktiva i detta ämne

Populära bilder

De är för små för att vara garderober i vanlig mening. Vi funderar på att fixa något avtal med barnavården och ta hand om några vanartiga sexåringar, och stoppa en i varje fack och låsa fast dem på något smart sätt.

Om ni får veta svaret snart vet jag inte, det beror på hur duktiga ni är på att gissa. Akvariet ska levereras någon gång i januari och då blir det ju lite lättare när det syns på bilderna.

Gissningarna har avstannat. Antingen firar ni jul, eller så har ni slut på gissningar då jag tidigare sagt att alla bara fick en var. Strunt samma - ni har gissat så illa att vi nollställer allas tidigare försök... Kör på med nya!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Bygget har kommit mycket längre än vad som synts här, så det kommer ledtrådar ikväll tror jag. Jag har bara tagit en paus i uppladdandet, så att ni ska tro att jag firar jul som en vanlig människa och inte väsnas med elhyveln mitt i radhuslängan under de röda dagarna...

Lasse, vad är priset i din gissningstävling då?

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Nu sitter hon där igen och målar snällt - hon är ett kap!

Som ni kanske ser så har ingen utom den första målats med ett extra lager blått mellan det vita och sandfärgen. De andra två ska klara sig utan det lagret av någon anledning. Varför är det så? Ett par ark nori i ett kuvert på posten till den som klarar den gåtan.

post-1302-1446891204452_thumb.jpg

post-1302-14468912044593_thumb.jpg

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Du ska så klart ha sumpen i den som e xtra målad?!

Bottenmått blir då 3*1 meter. För dom ska väl ligga ner?

Nu blev jag fundersam med tanke på vad du skrev i tidigare inläggsmiley5.gif.

Men om det med barnavården stämmer så vill jag boka en plats för min 4-åring......fast du får förstärka hans box!

Gott nytt alla!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Sammanlagt är det 18 små skivor.

För att få alla tre toppytorna att ligga exakt i linje med både varandra och omvärlden hade jag tagit fram elhyveln och ett antal PLH 21*43 som skulle passas till för att ligga under. Då kommer världens bästa flickvän in i rummet:

"Skulle inte det där vara lättare att fixa om du hade ett sånt där laservattenpass som de gör reklam för på TV?"

"Jo, men det har vi ju inget."

"Ska du inte köpa ett då?"

"Det skulle jag gärna, men det känns lite överdrivet att köpa ett sånt bara för att göra det här. Jag får lösa det med vårt gamla vattenpass och en del syftande och svärande."

"Men om jag köper ett åt dig då? Skulle du bli glad då?"

Vad säger man - hon är bäst helt enkelt!

Förutom att det alltid är kul med nya leksaker kan jag berätta att den lilla makapären underlättade mitt trixande enormt. Däremot vet jag inte vad grannarna tyckte - när jag hyvlat alla tolv golvstöden så att allt stod rakt och stadigt hade jag en hel sopsäck med hyvelspån. Det borde ha hållt hela radhuslängan vaken under någon timme...

post-1302-14468912044661_thumb.jpg

post-1302-14468912044737_thumb.jpg

post-1302-14468912044808_thumb.jpg

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

vad är det för flickvän du har???smiley5.gif. måste vara något importerat för de gamla sönder avlade här hemma är det ju annorlunda med =) kanske du kan avslöja din källa smiley2.gif.smiley37.gifsmiley37.gif

Källan kan jag berätta, det är måtten jag inte vill avslöja (varken hennes ellar akvariet). En sådan flickvän hittar man på Hovet under en match mellan AIK och HV71 (vi vann med 3-2 efter en kanoninsats av bland annat Libor Prochàzka). Det var faktiskt hennes idé att vi skulle byta till ett ballare akvarium.

Marcus:

Jag kan inte visa något mer nu eftersom det är så här långt jag kommit. Men ungefär vad jag håller på med borde väl framgå nu. Imorgon ska jag till Ikea och köpa tre köksluckor.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Det där kommer bli ett riktigt trevligt akvarium, men det är inte lätt att gissa på storlek.... Tjaa runt 3,60x0,6x0,7 skulle det kunna vara. Det skall bli roligt och se hur det ser ut när det blir klart.

/Mvh Daniel

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Ok, jag kan avslöja den blå färgen så behöver ni varken grubbla eller vara oroliga för förgiftning (fast jag tackar för omtanken).

Vi tänkte ha en diskret gråblå färg på hela möbeln, men när vi målat en av de tre så insåg vi att den blev babyblå! Därför målades den över och alla tre har nu samma sandnyans som väggen. Den blå färgen var alltså ett rent misstag och inget annat. Jag tyckte bara att det var lite kul att ta med den blå bilden för att förvirra lite... smiley2.gif.

Nu har jag varit på Ikea och köpt tre köksluckor 40*125cm och en 40*92cm. Gångjärn har jag bara köpt till tre av luckorna.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...