Postat 1 juli 201114 år HejJag hittar ingen mat Shanghai förutom frysta mygglarver pellets å flingor, har doch hittat artemia ägg funderar på att börja odla. Men har någon några tipps på ett eget hemma kok som är bra har en kejsare som är lite kräsen.MvhThomas
Postat 1 juli 201114 år Ska inte kokta musslor vara bra foder för fiskar? Det brukar stå med i många gamla böcker tycker jag. Har någon provat det?
Postat 1 juli 201114 år Författare HejJag hittar ingen mat Shanghai förutom frysta mygglarver pellets å flingor, har doch hittat artemia ägg funderar på att börja odla. Men har någon några tipps på ett eget hemma kok som är bra har en kejsare som är lite kräsen.MvhThomas
Postat 1 juli 201114 år Mixa färska räkor, musslor, ostron - utan skal och det skall inte vara tillagat utan helt råa saker. Frys in i kuber och tina när du skall mata. Det blir både koraller och många fiskar glada av. Sen kan du ju mixa i Noriblad eller andra alger. Just när det gäller Kejsare har jag dock ingen erfarenhet.
Postat 1 juli 201114 år I morgon blir det fiskdisken bläckfisk borde oxå funka eller?Kan säkert fungera. Mina sötvattens fiskar, centralamerikanska ciklider, vägrar dock att äta bläckfisk. men det är kanske annorlunda med kejsare.
Postat 1 juli 201114 år jag har gjort egen mat till mina sötvattensfiskar på; hela räkor, kokta musslor, crabsticks, squid (den sortens bläckfisk som ser ut som en torped), och vit fisk. ta lite av var och mixa till en härlig kräm.
Postat 1 juli 201114 år Du är ju i Shanghai så det kan inte vara något stort problem. Det är bara att åka till fiskmarknaden och köpa ett urval fiskar, räkor, krabbor, musslor, sjöstjärnor och andra delikatesser ett kinesiskt lyxkök inte kan klara sig utan. Sedan är det bara att pröva vad som accepteras. Det som inte duger till kejsaren räcker till en fest för de som vill leva som kungar.
Gå med i konversationen
Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.