Gå till innehåll

Ordet är fritt, bara det nästan har kontakt med salt


Genne

Rekommenderade inlägg

Obs detta är inget fylle snack eller nått annat utan bara en notis från min sida

-jagkan

De som köpt på DO får skylla sig själva, han skriver på sin sida att man får det man inte ser på bilderna till 100% sluta gnälla vad ni fått å hade ni köpt det i butik så vet ni vad ni får å ev slipper ev fel eller djur som dör eller fel djur i påsen, för små djur etc.

Hoppas att de som köpt lärt sig en läxa å skriver detta så andra oxså kan fatta ett eget beslut, ska jag chansa å köpa grisen i säcken eller ska jag gå till en handlare i Sverige å se vad jag får.

Visst alla har inte en bra handlare i närheten.

Svg har DO som annonsör. Nybörjare hoppas och tror nog att svg endast låter seriösa handlare synas här. Synd att du inte lyfte fram problemet innan senaste resan, för min egen skull iallafall.

/sent from phone

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Efter att ha tittat igenom dagens skörd på SG undrar jag om jag missat nåt, är det lördag idag? Man kanske skall ta sig en öl och bidra till den allmänna stämningen?

(Och det här syftade inte på den här tråden direkt)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag hoppar på rom(m)en direkt, är ändå ledig i morgon. Sätter mig och kollar på min algfria fisk, mina nya fina knappar som inte vill slå ut ännu, utan bara är en köttig hopslagen massa på stenen samt väntar på brevbäraren i morgon.

Det här artar sig. Framförallt med honungsrom.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Bytt 40 liter vatten idag igen, sög ut en stor bunt alger. De är så konstiga algerna här. De växer upp på en vecka och ser skittrista ut. Men när jag suger upp de sedan så det de döda ut underifrån. Vita och eländiga. Förstår inte vad det är med de. Något är fel... Fiskarna bryr sig föga men jag har aldrig haft någon fart på koralltillväxten direkt vilket är ganska synd. Min en sinularia jag haft i snart två år har i princip inte vuxit någonting.

Men men, det är roligt ändå. Någon gång släpper det... Korallerna slår ju ut polyperna fint iaf så de är ju fina att se på, alltid något :-)

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Sitter på altanen i stugan och pustar ut med en pizza och en öl. Har skrapat och grundat vindskivorna på stugan i kväll och i morgon blir det färdigmålning. Skönt att man fått till automatisk balling och vattenpåfyllning så man kan åka hemifrån några dar

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Ja

, det kan ju vara bra att åka ståndsmässigt om vi ska se detta akvariet,

alternativet är ju den lastbil jag kommer ner till Småland i, så ditt alternativ lockar mig.

Årsmodell ?

Desto större bil du åker i Conny desto mer fraggar får du med dig hem.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Efter en hel dags klättrande upp o ner för en stege målandes vindskivor har man nu ätit ett lass grillade revben och slagit sig ner framför tv:n

med en chokladbit och ett glas päronkonjak. Känner mej rätt nöjd. Ska detta få nån anknytning till saltvatten så ska jag åka till Kattvik i morgon fm och fiska horngädda

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 veckor senare...

Dagens sysslor färdiga. Har rengjort skummaren, klippt gräset, tvättat Cadillacen inför morgondagens utställning. Nu sitter jag i kvällssolen med en god rom och vaktar en köttbit på grillen. Senare ikväll ska jag byta 25 liter vatten.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...