Postat 7 september 201311 år Vet inte om detta är rätt avdelning men moderator får flytta tråden i så fall. Har en Trachyphyllia, den har fungerat bra och ätit. Dock så såg den ut som på bilden för ett par dagar sedan och har stannat i den formen sedan dess. Har den dött? Är då min fråga. Den är alldeless hård men har en del färger kvar. Skickat från min GT-N7100 med Tapatalk 4
Postat 7 september 201311 år Har samma typ av problem med min, köpte den för lite mer än en vecka sedan och då såg den fin ut men nu är allt "kött" borta så man ser skelettet. Jag har inte gett upp hoppet än utan flyttat den till en plats med betydligt mindre ljus och med mindre flöde för att se om det kan hjälpa.Har du haft din lång och den plöstligt blev så där, eller har du nyss köpt den?
Postat 7 september 201311 år Jag har en som inte mådde bra.Men sen flyttade jag den till ett mindre ljust ställe och den mådde bättre redan dan efter. Mvh Thomas
Postat 7 september 201311 år Författare Får testa att ställa den i lite skugga dåSkickat från min GT-N7100 med Tapatalk 4
Postat 9 september 201311 år Författare undrar om du har någon kejsare som är och noppar på den?Ja det var precis min tanke. Har sett min kejsare vart på den så verkar troligt. Kan mkt väl vara det som är anledningen. Men hur vet man att den är död. Alltså att det är dags att kasta ur den ur karet. Skickat från min GT-N7100 med Tapatalk 4
Postat 9 september 201311 år Ja det var precis min tanke. Har sett min kejsare vart på den så verkar troligt. Kan mkt väl vara det som är anledningen. Men hur vet man att den är död. Alltså att det är dags att kasta ur den ur karet. Skickat från min GT-N7100 med Tapatalk 4den blir helt kritvit när den är helt död.
Postat 9 september 201311 år Författare Ok. Så med andra ord kan jag inte ha den sortens korall då min kejsare tar död på denSkickat från min GT-N7100 med Tapatalk 4
Postat 9 september 201311 år Filfisk kan också ge sig på den, hade en som fick överleva flera dagar innan "fille" började ta mumsbitar på den, den dog snabbt tyvärr (800:- på en vecka i mat)
Gå med i konversationen
Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.