Gå till innehåll

Rekommenderade inlägg

Postat (ändrat)

Letar på forumet efter en tråd som kan förklara VÄS (vodka, ättika, socker) metoden. 

 

Vad är fördelen med den metoden kontra t.ex. ren vodka eller nopox? Handlar det enbart om kostnaden eller har metoden andra fördelar?

 

Hur ser ett recept med VÄS ut? 

 

Varför använder man socker i VÄS samtidigt som man har gått bort från sockermetoden, enbart sockervattendosering?, p.g.a. risk för jäst?

 

Finns säkert svar på guiden men finner ingenting när jag försöker mig på att använda sökfunktionen. Någon som har länkar? Eller rena svar?

 

Har t.ex. hört att det skall/kan vara stor skillnad på vilken typ av bakterier som tillgodogör sig olika typer av kolkällor och att man därför kan få olika effekt på olika källor. Om det stämmer så känns det inte som att det är så lurt att gå från t.ex. nopox (metanol) till en annan kolkälla biopellets, VÄS eller liknande som kanske riktar sig mer mot en annan bakterietyp?
 

 @jonasroman@Slanten

 

 

 

 

 

Ändrat av Dimorb

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...