Gå till innehåll

Rekommenderade inlägg

Postat

Har ju läst att fiskar äter rom från räkor (som man köper i affären) med stor förstjusning. min fråga är, om man har räkkväll med tanten här hemma och käkar massvis av räkor, kan man frysa in romen från räkorna? eller är det färskvara som gäller?

rom till firrarna och räkan till mig :P

Postat

Jag brukade ploppa i lite rom på fredagskvällen när jag åt fäska räkor till mina diskus och det var mycket uppskattat. Vet inte hur näringsvärdet är dock (ganska lågt gissar jag). Fryste in det som blev över.

Postat

Räkor som vi äter har ju ofta varit frysta och vi ska ju inte tina räkorna frysa dom igen och sen äta upp efter tinig nr 2. Är inte fiskar känsliga för bakterier på samma sätt som vi?

MVH BA

Postat

Birgitta

På denna sida av fosterlandet är det färska som gäller:ler:. Skämt åsido så kan du ju ta bort rommen medans du fortfarande har en fryst kärna och då är det ingen större fara. Annars har du ju rätt.

MVH Lasse

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Skapa Ny...