Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/28/2020 in all areas

 1. 2 points
 2. 2 points
  Nästa fisk att presentera i akvariet är våran Calloplesiops altivelis, vid namn Albert den magnifike. Vi har haft honom i ca 1,5-2 år nu och han är en riktig läckerbit. När han är framme och simmar skriker alltid någon i familjen:- Nu är Albert ute! Och så flockas alla runt akvariet för att få en skymt av honom. Han har växt lite, han var kring 10cm vid införskaffning och är väl runt 15cm nu. Han är en mycket blyg fisk, spenderar 99 procent av sin tillvaro gömd. Men så plötsligt ibland tar han sig en simtur genom akvariet, och då glider han fram majestätiskt, långsamt genom vattenmassan. Oftast gör han entré på kvällen, när bara blåljuset är igång. Vi var lite oroliga att han skulle äta upp våra räkor och okinawa-gobysar. Men han har inte rört en enda fisk eller lägre djur utan är hitills väldigt fredlig. Han äter mest hackad fisk eller räkbitar. Inte med någon rasande aptit, utan man måste släppa ned bitarna så de glider förbi honom. då öppnar han munnen och låter de stekta sparvarna flyga in.. Akvariets konung.. som sällan visar sig för pöbeln. Det är Albert det..
 3. 1 point
  Att användas vid byte av märke på tillsatsämnen. För stöddosering samt i samband med ICP test. Ngn admin kan väl klistra upp denna om den anses gångbar. Obs. Används på egen risk. Ni får gärna titta igenom och kommentera om ni ser ngt märkligt. Jag har dubbelkollat allt flera gånger men jag är människa Triton doserna är baserade på listan som @mcjagg så vänligt bidrog med. Supplement Comparison Chart.pdf
 4. 1 point
 5. 1 point
  Efter x antal timmar har jag blivit klar med dokumentet. Lägger upp ny tråd !
 6. 1 point
  Och nu kommer Fauna Marin med en serie spårämnen. För att krångla till det ytterligare. Men både ATI och FM anger dosering på flaskorna, så jag ska försöka räkna ut diffen och komplettera tabellen med FMs spårämnen. Sen kan vi lägga till ytterligare vid behov. Bra grej !
 7. 1 point
  Mirakelfiskarna är så häftiga och väldigt majestätiska när de kommer upp i storlek! Min var också en favorit i karet! Tyvärr tappade den nog synen på ena ögat och fick svårt att hänga med vid matning, vilket han hade lite svårt för även med två ögon eftersom de ju är lite tillbakadragna, så han tynade bort och dog, väldigt sorgligt! Din ser väldigt fin ut!
 8. 1 point
  Hej Denna kan kanske hjälpa Mvh Frank Skickat från min iPad med Tapatalk
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00

Saltvattensguiden


Organisationsnummer: 802438-6222
E-post: admin@saltvattensguiden.se


 • Ordförande: nike83
 • Kassör: Tribiani
 • Tekniskt ansvarig: ormet
 • Medlemsansvarig: kaptenen
 • Annonsörsansvarig: danne031
 • Våra betalningsalternativ


 • Swish: 123 268 41 16
 • PayPal: kassor@saltvattensguiden.se
 • Bankgiro: 220-3503

 • Aktuell programversion


  IPS Community Suite 4.4.10
  Tapatalk 1.6.5

  ×
  ×
  • Create New...