Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/24/2021 in all areas

 1. God jul och grattis på födelsedagen några år framöver tack till www.saltivast.se som kört 10% öppningserbjudande på rubbet.
  3 points
 2. 2 points
 3. Nu ordnar vi upp detta med tillsatserna.
  2 points
 4. Bra tanke, det måste jag se till att det går! Det blir nog typ ett skrivbord med en bra höjd för att stå och jobba. Sen där under kanske en hurts på hjul för lite förvaring. ATOn blir en jula 200l tunna. När den inte är full ska man kunna släpa ut den för underhåll under skrivbordet.
  1 point
 5. Bra shoppat!
  1 point
 6. Några påverkningar ev. relaterade till flera saker samtidigt - Toppar brända på A.valida. Dock svårt att veta om det är pga att KH råkade öka med 0,3-0,4 vid bytet till ATI essentials (skulle inte tro det då övriga ser ok ut) eller att vårsolen nu tittar in och belyser den delen av karet rätt hårt på eftermiddagen. Klippte av skadade toppar och flyttade ner kolonin en bit samt har fällt igen persiennen för det fönster som tar in mest ljus. I samband med det vart det ett litet stenras (låter mer dramatiskt än vad det är) och en annan Acropora koloni blev knäckt så den fick limmas upp på ny plats. Idag ser den väldigt dassig ut men foten som blev kvar på stenen som ramlade ner ser fortfarande ok ut så om huvuddelen inte klarar sig så kanske basen klarar sig och fortsätter växa. Får avvakta och se hur det går med den delen av akvariet. Har kontrollerat alla tester jag har hemma och allt ser ok ut. Är inte särskilt oroad i dagsläget då validan idag hade PE igen märkligt nog. Plus att jag har ett par minifraggar tillgängliga. Har för säkerhets skull beställt ett ICP test. I annat så växer allt på bra peppar peppar.
  1 point
 7. Om snäckorna mumsar i sig algerna är det ett gott tecken
  1 point
 8. Jag tyckte att det började bli lite väl mycket skit på bottnen vilket störde intrycket något. Jag har hur som haver funderat på att bygga någon slags revpelare i högra hörnet och nu kändes det som att det var dags. Hamrade sönder ett gäng marco rocks för att få byggmaterial Jag är rätt värdelös på detta men tycker att resultatet blev ok iaf. Som vanligt när man börjar riva i det så blev projektet något mer omfattande än vad man tänkt sig men slutresultatet (lite mer finjusteringar ska till) blev rätt bra tror jag. Man förstår inte riktigt hur stora en del av kolonierna är innan man håller i dem Andra nyheter är att jag och @Kim Rosenqvist idkade lite byteshandel och min del av det hela blev en kalkreaktor. Har beställt en grotech SP4800 att mata den med. Tror det kommer att bli bra.
  1 point
 9. Nu är det dags att prova på acropora koraller!! Ett supererbjudande på en snygg kombination av färger till ditt akvarium! Paket med 4 st acroporor! ENDAST 1299 SEK!! Välkommen till CoraroC!
  1 point
 10. Nu har vi satt ihop en kombination för dig som vill pröva på SPS-koraller! Dessa är härdiga koraller i snygga färger. Du kommer få riktigt stora bitar av dessa koraller! ENDAST 799 SEK! VÄLKOMMEN TILL CORAROC!
  1 point
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+02:00
×
×
 • Create New...