Gå till innehåll

Wooook

Medlem
  • Antal inlägg

    39
  • Gick med

  • Senaste besök

Profilinformation

  • Förnamn
    Andreas
  • Stad
    Borås
  • Akvarievolym
    110l

Wooook's prestationer

Nyfiken mandarinfisk

Nyfiken mandarinfisk (4/14)

  • Snorklande nybörjare
  • Bidragande clownfisk
  • Välkomnad
  • Nygammal flundra
  • Inkörd

Senaste prestationer

10

Omdöme

  1. Kuriosa. Dom är t.o.m upp i över 200lm/W. http://www.cree.com/press/press_detail.asp?i=1265232091259 Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
  2. PM:ar dig =)

  3. tjenare

    Gå medi gruppen WCR- west coast reefers, en grupp för oss på bäst kusten. bra när man vill byta fragg eller bara kika i varandras kar.

  4. Jag håller med om att de var ett av agrumenten. Skälv blev jag lite snopen när 2Dioder va kass nyligen. Då jag kontrollerade livlängden så visade det sig va som du säger. Men de får bli att byta dessa =(. Sen finns det ju 2 till argument. Låg enegiförbrukning = energiförlust till värme. Men livslängden va lite snopen för mig iaf.
  5. Bra fråga. Själv nyfiken. Men jag tror ni går förbi varann i diskutionen och snackar om 2 olika snitt. Vill inte låta näsvis. Vill bara försöka bringa lite klarhet. Men frågan om hur han fäster de kvarstår. Om jag förstår det rätt så vill du och jag veta hur U-list och "platta" fästs. Inte Platta och diod. Men det kan ju vara exakt samma metod. Men då heter det förmodligen arctic Silver adhesive. Sen va termologin värmeledningsförmåga i frågan och electriskledningsförmåga i svaret. Fast dom är otroligt ofta exakt samma sak. Men inte alltid =). Så Inte mycke att hänga uppsig på.
  6. Snyggt. Gillar de jag ser. Har tankar i liknande banor för mitt nästa kar.
  7. Tycker ditt kar är helt otroligt vackert, har myst mycket till dina bilder. Synd att du skall lägga ner. Men vist är det lätt att förstå. Tack för att jag / (vi) har fått ta del av ditt underbara kar. Stort tack.
  8. Lite retligt att fråga. men annars lär man ju inte lära sig =). Vad är cyano?
  9. Just to make sure. Man kan slå på och av den. Med en av de 5knapparna. Men om man sätter timer på strömförsörjningen. Så kommer alla funktioner slås på eller av samtidigt. Alltså man kan inte sätta timer på de enskilda funktionerna. Detta tycker jag är lite synd. Men man kan inte ha det på minus klonsidan i en jämförelse mot Tex MH. Jag har inte set någon MH med Moonligt inbyggt över huvudtaget. Där med än mindre med separat timer för just den funktionen. Min uppfattning i nuläget är att dom har en hel del kvar att utveckla men dom har redan sprungit om MH.
  10. Hej. Jag har köpt mig en st Key led 24Wide med cree leds. Ljuset är jag mycket mycket nöjd med. Så som jag ser det lite kort. Det finns 5brytare på Led driv steget. Som styr på och av för var radda av leds. Det finns 3rader så till detta gå det åt 3 knappar. Sen en knapp för fläktar samt en knapp för moonlight på eller av. Detta betyder att om du skulle vilja ha en timer till olika funktioner så blir det mer avancerat (förvisso så kanske det inte är så vanligt men iaf.) Det mer vanliga behovet som jag ser det är att man inte vill logisk styra på eller av på hela Led drivaren. Detta skulle inebära att man tex stänger av alla funktioner på natten och på alla på morgonen. Så kan man göra men då går man miste om den mycke snygga moonlight belysningen. Jag tycker det är ett minus för att det finns lite för få inställnings möjligheter på Led-drivsteget. (jag tror jag kommer på något vis "tjuvkoppla" Moonligt till någon konstant hög nivå så att den alltid är på.) Kuriosa kan vara att man får faktiskt med en digital timer med 3st nät kontakter. om jag inte mins fel så kan dessa ställas med 12st på och av tillfällen i en liten display. Men detta är inte till någon nytta. För LED drivare drivs med en ström matning och kan bara slås på elller av. (Lite svårförklarat. förlåt om jag gör det rörigt) I mitt fall så har jag lite för hög ljud nivå från fläktarna. Men i mitt fal så har jag fel på en av 4 fläktar som gör att jag har ett "orrande" ljud. Detta gör att jag har svårt för att bedöma hur tyst den är i normalfallet. Kanske kanske att man kan stänga av fläktarna. Den är nämligen inte så varm när dom är på. Men jag har inte hitintills vågat/hunnit laborera med detta. Jag tycker armaturen är av hög finnish. Känns bra och med de tillhörande profilerna så kan man montera den på många olika kar storlekar. Så försöka summera detta lite röriga. + Ljusstyrka. + Hög finnish, möjligheter av install. + mycket prisvärd, Mycket bra bemötande av försäljaren. - Styrmöjlighet för på och av för funktioner. Tyvärr känns det som att detta blev lite rörigt. Så testa att fråga mig. Så ska jag försöka reda ut det på bästa förmåga efter utifrån mina erfarenheter.
  11. Hehe. Utmärkt Tack. All annan kunskap > min kunskap. Så faktor 0.5 är good enough. T.O.M allt över 0 på tallinjen är ok.
×
×
  • Skapa Ny...