Jump to content

Bobbafett

Medlem
 • Posts

  132
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bobbafett

 1. Finns i Stidsvig kan ju vara bra att nämna
 2. Aquamedic turboflotor 1000 multi ska det vara. Finns även en doserpump 4 eller 5 kanaler. Automatiskt vattenpåfyllare med överfyllnadsskydd(elektrisk)
 3. Städar i förrådet och har två lådor med överblivna akvariegrejer från min tid med saltvatten. Dom har tyvärr några år på nacken men borde fungera än. Har inte full koll på vad som finns men en del pumpar och en aquamedic 1000 turbo eller något sådant är med. Tror det finns en mindre skummare också . Allt eller inget för 1000:-. Orkar inte rota så fråga inte vad som finns. Vid intresse messa mig på telefon 0704957947.
 4. Behöver bli av med karet så alla bud beaktas. Teknik finnes och kan köpas till om så önskas. Finns i Stidsvig och hämtas av köparen snarast vid vinnade bud. Bud via PM eller direkt i tråden pga skiftarbete.
 5. Akvariet står i vägen så alla bud beaktas.
 6. Karet finns fortfarande kvar, så lämna ett bud så kanske det blir ditt. Med eller utan teknik. Ljuset fungerar dock inte.
 7. Har tömt karet och det blev lite knappar kvar som jag tror kan vara rätt giftiga. Så om någon är intresserad så är det bara att komma och hämta. Finns även lite gröna stjärnpolyper till den som tar knapparna. Svar via PM. Finns i Stidsvig.
 8. Då var det levande sålt så bud på akvarie och eller teknik emottages.
 9. Bästa bud ligger nu på 3000:- för allt. Dom som bjudit på enstaka delar är därför ej aktuella längre.
 10. Då sätter vi lite priser istället. LS 40 :- kg. Bubbeltipp 150 :- st. Skivor förmodligen rhodactis 25 :- skivan. Stor mjukis ca 20cm över skivan 250 :- ink stenen den sitter på. Liten mjukis 50 :- st Eremiter 40:- st Scopas 350 :- Sjöborre 100:- st Bud som är lagda. Gul kirurg + scooter 500:- Clowner 400:- Det är fortfarande högstbjudande och rimliga bud som gäller. Stenen säljes först.
 11. Då jag bestämt mig för att lägga ner så säljer jag av allt levande. Det som finns är Ca 55-60 kilo levande sten 1 Gul kirurg 1 Scopas kirurg 1 par svarta Ocelaris (Lekpar) 1 scoter blenny 2 olika sjöborrar Några eremiter Skivanemoner Lite mjukkoraller 3 bubbeltipanemoner. Det är bud som gäller. Svar via PM pga skiftarbete. Finns i Stidsvig.
 12. Vill stänga ner så kan tänka mig att sälja iväg det levande. Helst allt på en gång men kan också sälja var för sig när acceptabla bud kommit in på allt.
 13. Har efter mycket övervägande bestämt mig för att lägga ner akvariet. Säljes endast komplett om jag inte får vettiga bud på akvariet+teknik och allt levande. Delar inte upp mer än så. Det som finns är ett Rena 600 möbelkar med bakgrund och filterfack i ena ändan och skummarfack i andra.(Skummaren som ingår får dock ej plats och hänger på utsidan) Får med en ny beriln skummare någonting som jag börjat modifiera för att passa. Teknik: Skummare AM Multi 1000 Jebao streampumpar med kontroller. ATO från Fish street Jebao 4 kanals doserpump. Dsuny ledljus 4 paneler 2 kanaler. Tyvärr så funkar inte klockan i kontrollern så program fungerar inte. Mini Filter 70-X BioPellets Reactor Plus lite smått och gott. Levande: Ca 55-60 kilo levande sten 1 Gul kirurg 1 Scopas kirurg 1 par svarta Ocelaris 1 scoter blenny 1 Pseudocheilinus hexataenia 2 olika sjöborrar Några eremiter Skivanemoner Lite mjukkoraller 3? bubbeltipanemoner. Har säkert missat en del. För detta hade jag tänkt mig 10000:- eller VETTIGT bud. Karet finns i Stidsvig uatnför Klippan Kontak på mail pga skiftarbete. peter.n@bahnhof.se
 14. Det blev frysen för dom små liven Skickat från min D5503 via Tapatalk
 15. Får hem ett gäng sjöstjärnor som ska vara foder till min Harlequin räka. Tänkte bara om det går ha dom i karet så den kan plocka när den vill ha eller måste jag frysa in och mata med dom? Dom är plockade vid Lysekil. Skickat från min D5503 via Tapatalk
 16. Har haft två stycken som helt plötsligt börjat tyna bort och dött efter ett par månader 😢. Alla andra invånare har det inte varit några problem med. Hade gärna haft en men vågar mig inte på det om jag inte hittar en fin "begagnad" Skickat från min D5503 via Tapatalk
×
×
 • Create New...