Gå till innehåll

Akvarium 1000Liter


Veijo S

Rekommenderade inlägg

Nä huset som vi bodde i stog det konvecktor ellement för att hålla värmen det hade gått bra söndag till torsdag sedan så har det hänt något och jag har inte belastat mer utan snarare mindre så jag får inte ihopa det men men det har hänt och man är ledsen över alla saker som dött R:I:P.

Men det vart bra med den nya ställningen iallafall något att vara glad över.

Tack Wrang dom jag fick med mig från dig dom är vita och döda så det blir en nystart på karet.

Jag får höra av mig till dig när jag är neråt brukar vara ganska så ofta till ciklidhuset.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 3 veckor senare...
  • Svar 435
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Mest aktiva i detta ämne

Populära bilder

Ja jag skall försöka få in en bild på hur det ser ut jag vart nöjd med det vart väldigt passande.

Ja det tackar jag för tar imot nästan allt för nu är det rätt dött inte något som rör sig mer än turbosar och dom är ju roliga att titta på men inte så roliga

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Nä det kan inte jag heller längre så det är inte din webbrowser.

Men skall försöka få in lite bilder på hur det ser ut nu efter flytten det är ju nytt stativ och revet är ombyggt samt att stativet är målat som en mur med stora sten block eller vad man skall säga skall få lite ström i kameran så skall jag fixa in lite bilder

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag fick in lite bilder på mitt galleri men inte på min länk det är lite mysko tycker jag men men nu finns det några bilder att vila ögonen på karet är inte något att titta på i dagens läge det är väldigt tomt tyvärr.

Man får en tår i ögat varje gång jag ser på kort från före olyckan och när jag går förbi karet och ser hur tomt det är usch jag hoppas att detta inte händer några fler saltisar för det är så tråkigt.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 4 veckor senare...

Ja min sambo är arbetslös och går ner i erättning och inget jobb på ingång så det finns inte så mycket att göra tyvärr och detta med proppen tog hårt och som läget ser ut nu så har jag inte dom möjligheterna att köpa igen det jag förlorade och då är det lika bra att lägga ner tillsvidare

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 veckor senare...

Ja det är ju det man har ju laggt ner så mycket tid och arbete på det så det är underbart att man kan fortsätta med denna galna men underbara hobby och att sambon ochså vill ha det kvar det värmer att man får stöd från alla och från SG det känns bra detta

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Ja nu är det dax att fylla på karet med koraller och fisk så under veckan eller till helgen blir det resa till bioted marin och ciklidhuset för jag tycket ted har så fina korall kar och göran har bra blandning med fisk och annat smått och gott. och wrang om du är hemma så kommer jag förbi och kollar in ditt grymt fina kar men skicka ett PM med ditt nummer så kan vi komma överens om en tid eller dag.

Det börjar dra ihopa sig till en fragg träff hos mig men tid och datum vet jag inte än så kanske någon röstning om datum vore kanske inte fel och ta det i god tid.

Så många kan blanera in det eventuella datumet men hur fungerar det med röstning tar jag kontackt med någon moderator?

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Ja jag har varit till göran på ciklidhuset idag kom hem runt 1800 men jag skall snart ner igen skall till ted nästa vecka får se men senast lördag så får man tag i lite koraller för göran har inte så mycket men det vart några men mest fisk idag och några sandvändande snäckor små och några större saker samt en mussla som jag dregglat över i ett år så nu har jag skaffat en sådan men namn på det ny inhandlade kommer innom kort när dom visar sig många gömde sig men det vart en skaplig lista idag gott med rörelse i karet igen. Ja ditt kar är fint Wrang så jag får se nästa gång jag är neråt så tittar jag säkert in på en kopp.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Så många kan blanera in det eventuella datumet men hur fungerar det med röstning tar jag kontackt med någon moderator?

Att starta en omröstning kan alla göra!

Välj först "posta ett nytt ämne", dvs skapa en ny tråd. Längst ned bland alla alternativ (dvs under själva textrutan) kan du välja "Posta en omröstning". Obs - du kan bara posta en omröstning i början av en tråd, dvs inte i en tråd som redan är startad.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Nu skall vi se om det går att lägga in bilder.

Snart skall det fyllas på med koraller det vart ganska så mycket fisk i men det jag saknar nu är puttsar,pepparmint.eldräkor och sedan blir det säkert fler sandlevande snäckor göran hade inte så många inne.

Nopp det gick inte att lägga in bilder vem skall jag ta kontakt med angående detta????

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Hej,

Mysko att du inte lyckas ladda upp bilder.

När du gör ditt inlägg så ska du klicka på knappen "Gå till avancerad" under inmatningsförnstret. Ett nytt inmatningsfönster dyker upp med en menyrad ovanför. Klicka då på "gemet" och "Hantera bifogade filer" i den lilla meny som ramlar ned. Sedan kan du ladda upp.

Om du misslyckas med att ladda upp, har du antingen för stor bild eller fel bildformat. Ett felmeddelande beskriver vad som är felet. Om din bild är för stor kan du skala ned den, se exempel på program.

Skicka PM om det ändå inte lyckas!

/Calle

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...