Gå till innehåll

Mitt nystartade nano kar!


cutekid

Rekommenderade inlägg

  • Svar 180
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Mest aktiva i detta ämne

Populära bilder

  • 2 veckor senare...

Jag säljer karet pga tidsbrist. Jag har fått nytt jobb som tar mycket tid och sen är det dags för en ny thaiboxnings match längre fram ivår och då kommer det gå väldigt mycket tid till träning för att toppa formen. Saltvattens intresset är dock kvar och det lutar åt ett större kar i höst.

mvh

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 3 månader senare...
Du och jag her redan haft våra duster Lasse i denna fråga. Tror inte att någon av oss kommer vika sig. Jag tycker bara att jag får tråd efter tråd som stödjer min åsikt. Denna är en av dom. Sedan kan du argumentera hur du vill.

Vad jag som gör mig uppretad är att folk inte tänker efter och läser på. Du kan inte påstå att putsarfisk och anemon var ett bra val av invånare i ett nybörjarkar eller hur Lasse? Att sedan killen jobbar i butiken han köpt sakerna från höjer inte dirrekt anseendet på den butiken. Då borde han verkligen haft tid att fråga ordentligt och de borde varit väldigt insatta i hans kunskapsnivå och akvariestorlek. Denna butiken har för övrigt redan fått sig en hel del ris tidigare beträffande försäljning av en Hepatus i till ett miniakvarium. Den butiken är på min personliga svarta lista.

Att sedan göra en panikpåfyllning av sötvatten för att korrigera en "onormalt" hög salthalt är inte heller en speciellt bra. Ska man ha Nano ska man anpassa invånarna efter begränsingarna som detta kar sätter.

Nej mitt röda kort kvarstår för att inte läst på före köp.

Läs denna, Sötnosen.

https://www.saltvattensguiden.se/forumet/showthread.php?t=11407

Förlåt mig nu om ni tycker att jag lägger mig i någonting som jag inte har kunskap om eller det minsa lilla med att göra.

Men ärligt Jaken, en fisk dör ? buhuhu mussepiggklubben anländer ! So what, alla kan vi göra fel ibland och du är en av de stora anledningarna till att folk tappar intresset för sin hobby. Varför inte vända på steken och ge råd i förebyggande syfte istället för att skadeglatt spy galla omkring dig efter att skadan redan är gjord som en liten femåring, skärpning.

För övrigt cutekid, jävligt fint kar synd att du var tvungen att göra dig av med det

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...