Jump to content

mr_alex

Moderator
 • Posts

  235
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by mr_alex

 1. Tråd flyttad, ser ingen koppling till våran annonsör Korallfisken här? Rätta mig om jag har fel.
 2. Kör du inte osmos skulle jag köra 2st 30 % istället. För att minska stressen om det är något skit i kranvattnet.
 3. Såklart omöjligt att säga. Men börja där och gör det så snart du kan. Du bör se på fisk och koraller om det blir bättre. Även 2 mindre vattenbyten kan vara bra istället för 50% med några timmars mellanrum för att minska stressen. Om du ex inte har tillräckligt med osmosvatten nu.
 4. Har du aktivt kol kan det vara vettigt att stoppa ner i en filterpåse(eller en avklippt damstrumpa som du knyter igen.).
 5. Ja, det är lite mindre och ofta populärare för mindre fiskar!
 6. Tänkte kolla intresset för 2 st som går bra ihop. size M/L(ca 15 cm). Pris: bud.
 7. Tror få människor är redo att skicka iväg sina saker utan att ha fått betalt innan. Swish måste kopplas till ett bankkonto samt bankid vilket gör det lättare att spåra.
 8. Säljer min ca 3 år gamla clarisea då jag uppgraderat till en nyare version. Ny motor köpt runt april 2020. Saknas en "pinne" på ena sidan av den som går att beställa för en väldigt liten peng eller gratis i närmaste butik. pga detta har den behövts tömma filtret typ när det är halvfullt, dock påverkar det inte hur mycket fleece som försvinner. Rekommenderar denna till ett lite mindre akvarium där filtret inte äts upp på 3 veckor. Hade detta till ett 1140Liter. Pris: 700kr.
 9. Flyttat till Köpes. Tänk på att publicera inläggen under rätt kategori.
 10. Har lite koraller att bli av med: Montipora forest fire och bubblegum fraggar 50-150kr beroende på storlek. Montipora confusa 150 kr Hysterix grön bas rosa/lila polyper 50-150kr beroende på storlek. La lakers knappar 4-5 polyper 200kr
 11. 100% Sohalen. Allt överlevde flytten kul nog! Ska uppdatera med bilder snart! Jag är också nöjd, kör med rören som satt i men funderar på att byta de och tar gärna emot förslag.
 12. Detta är fokus främst för fisk. Kommer satsa på snygga simplare spser dit om ett tag samt snygga mjukisar och euphyllier.
 13. De levande som följer med en korall doppar vi ofta ihjäl. Samt de är inte djur som lever långt in i stenar utan max någon hoppkräfta eller plattmask .
×
×
 • Create New...