Jump to content

mr_alex

Moderator
 • Posts

  244
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by mr_alex

 1. Sänker till 2200kr. Superbra skick. Kan skickas mot fraktkostnad.
 2. bumpar denna, skummaren är nu uttagen och rengjord.
 3. Säljer min Deltec 600i som är köpt 24/4-2022. Alltså ca 1 och 1/2 månad gammal bara. Den funkar klockrent men tanken är att uppgradera till en model större då denna var den som fanns att köpa när min gamla skummare gick sönder. Kvitto finns. Säljer för 2100kr. Finns i Ursvik Stockholm.
 4. Har lite koraller att bli av med: Montipora forest fire och bubblegum fraggar Småfraggar 75 kr st, Stora fraggar 200kr. Montipora confusa småfraggar 100kr, stor fragg där 3 fraggar vuxit ihop, 250 kr Hysterix grön bas rosa/lila polyper 50-100 kr beroende på storlek.
 5. Tråd flyttad, ser ingen koppling till våran annonsör Korallfisken här? Rätta mig om jag har fel.
 6. Kör du inte osmos skulle jag köra 2st 30 % istället. För att minska stressen om det är något skit i kranvattnet.
 7. Såklart omöjligt att säga. Men börja där och gör det så snart du kan. Du bör se på fisk och koraller om det blir bättre. Även 2 mindre vattenbyten kan vara bra istället för 50% med några timmars mellanrum för att minska stressen. Om du ex inte har tillräckligt med osmosvatten nu.
 8. Har du aktivt kol kan det vara vettigt att stoppa ner i en filterpåse(eller en avklippt damstrumpa som du knyter igen.).
 9. Ja, det är lite mindre och ofta populärare för mindre fiskar!
 10. Tänkte kolla intresset för 2 st som går bra ihop. size M/L(ca 15 cm). Pris: bud.
 11. Tror få människor är redo att skicka iväg sina saker utan att ha fått betalt innan. Swish måste kopplas till ett bankkonto samt bankid vilket gör det lättare att spåra.
 12. Säljer min ca 3 år gamla clarisea då jag uppgraderat till en nyare version. Ny motor köpt runt april 2020. Saknas en "pinne" på ena sidan av den som går att beställa för en väldigt liten peng eller gratis i närmaste butik. pga detta har den behövts tömma filtret typ när det är halvfullt, dock påverkar det inte hur mycket fleece som försvinner. Rekommenderar denna till ett lite mindre akvarium där filtret inte äts upp på 3 veckor. Hade detta till ett 1140Liter. Pris: 700kr.
 13. Flyttat till Köpes. Tänk på att publicera inläggen under rätt kategori.
×
×
 • Create New...