Jump to content

mr_alex

Styrelse
 • Posts

  271
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by mr_alex

 1. Stenen Bokad, den vanliga hepatusen är såld. En yellowbelly kvar. Viktigast är ett bra hem nu för den.
 2. Sänkt pris på hepatusarna, går i sumpen nu!
 3. Säljer lite fisk, 1 stor hepatus ca 14 cm. 200kr 1 stor yellowbelly hepatus, ca 14cm. 200kr Har en del levande sten över som ta alldeles förmycket plats. Aldrig medicinerad. 50kr/kg. Finns i Ursvik Stockholm
 4. Nu ska det vara fixat! Bekräfta gärna att det funkar att markera dina egna men inte andras! Tack för att du meddelade!
 5. Det låter konstigt ja, Ska titta på det!
 6. Ren gissning, men bolaget är israeliskt, kan vara så ett en del av produktionen finns där och nu blir påverkat av kriget därnere.
 7. Hi Matthew! There is two different that i know about, where i think https://www.terrariedjur.se/ is the most active one. The older one is: http://repti.net
 8. Stad/ort i annonsen saknas, kolla gärna våra regler ang annonsering!
 9. Stad/ort i annonsen saknas, kolla gärna våra regler ang annonsering!
 10. mr_alex

  Törs man?

  Min första följdfråga vilken specifik art vi pratar om här, det kommer nog hjälpa dig att få mycket mera förlitliga svar! Då det finns iaf 30 arter inom koffertfiskar kan det skilja sig rejält mellan arter.
 11. Någon som har en 160w power supply till pacfic sun att sälja? min ena åkte i vattnet och går tyvärr inte att rädda. Jag finns i stockholm, kan hämta med bil.
 12. Hej! Är det någon som ser någon risk med att använda ex: https://www.jula.se/catalog/tradgard/bevattning-och-dranering/bevattning/vattentunnor/hopfallbar-regnvattentunna-016427/ för vattenbyten? Eller denna: https://www.jula.se/catalog/tradgard/bevattning-och-dranering/bevattning/vattentunnor/hopfallbar-regnvattentunna-013877/ Har stort kar och de större hinkarna på runt 200 liter är så mycket svårare att förvara på lämpliga ställen. Är gjort av pvc som våra rör så tveksamt om det ska kunna släppa ut något?
 13. Säljer en modell mindre, ca 6-7 cm stor. Matglad och tar glasrosor. Tyvärr pickar den på mina spser och därför får den åka vidare. Inte rört några av min zoas dock. Hämtas på plats. 200kr, finns i Ursvik/Sundbyberg
 14. Sänker till 2200kr. Superbra skick. Kan skickas mot fraktkostnad.
 15. bumpar denna, skummaren är nu uttagen och rengjord.
 16. Säljer min Deltec 600i som är köpt 24/4-2022. Alltså ca 1 och 1/2 månad gammal bara. Den funkar klockrent men tanken är att uppgradera till en model större då denna var den som fanns att köpa när min gamla skummare gick sönder. Kvitto finns. Säljer för 2100kr. Finns i Ursvik Stockholm.
 17. Har lite koraller att bli av med: Montipora forest fire och bubblegum fraggar Småfraggar 75 kr st, Stora fraggar 200kr. Montipora confusa småfraggar 100kr, stor fragg där 3 fraggar vuxit ihop, 250 kr Hysterix grön bas rosa/lila polyper 50-100 kr beroende på storlek.
 18. Tråd flyttad, ser ingen koppling till våran annonsör Korallfisken här? Rätta mig om jag har fel.
 19. Kör du inte osmos skulle jag köra 2st 30 % istället. För att minska stressen om det är något skit i kranvattnet.
×
×
 • Create New...