Jump to content

Saxmark

Medlem
 • Posts

  567
 • Joined

 • Last visited

Profilinformation

 • First name
  Carl
 • City
  Kode
 • Akvarievolym
  0
 • Om JA vid skummare - Vilken
  Octopuss

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Saxmark's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

10

Reputation

 1. Snygga bilder Fredrik.. Kan tyvärr inte hjälpa dig med din nya växt, bara dementera att det inte är den du tänker på.. Men det är säkert nått annat fräckt som någon kommer att identifiera inom kort.. Vi får ta en tripp när jag kommer tebax efter jönköping..
 2. Snygg setup fredrik. Vi får väl ta en trip till Götet någon dag och hämta upp lite LS så du kan få din första algblommning. Sen skulle jag råda dig till att få i sanden först och levande sen.. Det kommer att bli mjölkigt oavsett hur mycket du än sköljer sanden innan du tippar i den..
 3. Är det nytt eller gammalt media i ditt silikatfilter ?. Är mediat brunt utan svarta inslag. Och hur fort kör du vattnet genom mediat ?
 4. En liten fråga angående Calulerpan.. Skördar du den något för näringsexport ? Hade själv en plan på ett refugium med kelp eller någon liknande grönsak för att bli av med näring snabbt och bundet. Sjukt kul att se någon som satsar på ett grönt rev och lyckas. Snyggt som vanligt från dig Christian.
 5. Skall hålla koll på denna tråden i vilket fall så jag kan påminna dig. Och katter överlever jag..
 6. Peter, Om du har tid/lust/ork så får du gärna släppa in mig en dag när skummaren snurrar så jag kan få höra hur ett reefmax låter utanför en affär. Har vart sugen på att sätta upp en i småkillarnas rum så de kan få ha sin nemo. Men jag är alltid orolig över ljud. Kan ju alltid ta med någon fragg eller så om tiden stämmer.
 7. Men herregud John.. Det är ju bara pengar.. 1or och nollor på ett plastkort.. .. Köp!.. Kul att du har startat upp igen.. Låter som jag får önska mig lite fritid i julklapp och förhandla om en kopp kaffe så man kan få upp suget igen..
 8. Skicka mig en leveransadress så kan jag slänga en 16 krök på lådan imorgon innan jag går till jobbet så har du den imorgon bitti annars christian.
 9. Jag hade defenitivt tagit dubbla 45 krökar.. De långa 90 krokarna är ju sanslöst dyra.. Om det inte är synligt för då blir det ju en fråga om estetiskt värde..
 10. Dude!.. De knallblå rören som ligger längst ner på bilden.. Va e de för nåra ?.. Måste ha.. Grymmt bra om man läser trådar istället för att kolla på alla coola bilder.. Noname.. Grr.. Du kan väl plita ett mail vart du köpte dem eller så kan vi ta det när du hämtar tunnan..
 11. Du har mitt nummer så det är bara till att hojta.. Läser ju lite sporadiskt här.
 12. Du vet väl att jag har en stor blå bytta.. Knappt 10 min från ditt jobb.. .. 250L, Går in fint i baksätet eller skuffen.. Jag kan skölja ur den och ställa den tillgängligt.. Bara att säga till..
 13. Saknas och saknas.. Orginalfiltret är borta iaf.
 14. Sargen är bärande även på Lidot.. Men många väljer att montera skummaren i orginalfacket och på så sätt få en bra ytavrinning till skummaren.. Hade underlättat om du meddelat vilken skummare som det rörde sig om.. Orignallådan tas enkelt bort med ståltråd eller fireline i kaliber 0,6 och två pinnar att hålla i.. Plätt lätt.. Resterande silikon tar du bort med rakblad och slutligen stigigemlas supertrick med suddigummi för sista biten..
×
×
 • Create New...