Gå till innehåll

Mr_cheezy

Medlem
  • Antal inlägg

    110
  • Gick med

  • Senaste besök

  • Dagar vunna

    1

All aktivitet

  1. Karet tuffar på, ganska mycket av sig själv. Allt växer och ser ut att trivas
  2. Mitt val alla dagar i veckan hade varit ATI hybrid.
  3. Bara en känsla ifrån min sida, men känns som om led ger mer problem vid högre par än t5 och Mh. Därför folk börjat rekommendera lägre par 250-350. Jag har kört på med mycket t5 eller Mh t5 och haft betydligt högre parvärden och grym tillväxt.
  4. Ne skit i leden, t5 både snyggare och jämnare spridning
  5. Jag personligen hade inte ändrat något. Dina koraller är helt acklimatiserade till nuvarande ljus och verkar må toppen där de är.
  6. Grymt jobb. Synd man är lite för fäst vid göteborg
  7. Ne ett 4500L kar jag hade. finns nog en gammal tråd här på forumet
  8. Längesedan jag byggde något till akvariumen nu. Men detta är nog mitt största diy bygge
  9. Fast ändats vattenbyten funkar inte för att hålla uppe kh, ca mm. Så då kommer du ändå behöva t.ex balling eller ca reaktor. Så det blir en till kostnad.
  10. Upp, Om någon har en liggandes eller någon liknande skulle jag bli super glad. Min lampa dog tyvärr igår, så fick sätta i en gammal halv kass så länge..
  11. Underbar känsla att ha kristallklart vatten igen. Dax att börja möta värderna och få ordning på karet. Sitter lite skit kvar på rutorna som sitter som berget. Men det skall jag väll med tiden lyckas skrapa bort De få sps som jag inte flyttade till grabbens kar kan jag äntligen se igen och de ser ut att må bra.
  12. Härligt med lite gammla ”gubbar” som loggar in.. Kom själv nyligen tillbaka.
  13. Har tre lika dana ATI ramper liggandes, så jo de finns
  14. Fjärde omgången med grönt grumligt vatten, nu slängt i en green killing machine uv. Får se om det funkar...
  15. Testat ett par gånger att starta utan ls nu och det har varje gång kommit till baka och bitit mig i röven efter ett tag..
  16. Att annat bra argument med att få byta fraggar med andra i hobbyn är att om man har oturen att akvariumet krashar så finns fortfarande individen kvar i andra akvarium och har på så sätt inte gått förlorad. Detta är en av anledningarna till att jag gärna delar med mig av mina fraggar, så att man skulle kunna få dem tillbaka om något går snett.
  17. Skulle vara bra om vi på något sätt kan visa dem ( med hjälp av bild eller annat sätt ) hur pass snabb tillväxt hårdkoraller faktiskt har i våra akvarium, så de förstår att vi tillslut måste ta fragment av olika anledningar. Att man inte bara fragmenterar för att göra en odling med vinstsyften utan att fragment faktiskt är en ”biprodukt” av att vi har dessa koraller.
  18. Skicka PM med pris med frakt tack
×
×
  • Skapa Ny...