Jump to content

Olle

Stödjande medlem
 • Posts

  572
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Olle

 1. Allt är nu sålt. Fiskar och koraller.
 2. 2 St Snowflakeclowner 2 St Bangaier 2 St doryrhamphus melanopleura. Pipefish äter frysta Cyclops och Mysis 1 St salarias ramosus 2 St Pepparmintsräkor grymma å äta glasrosor 2 St eremit kräftor och flera turbosniglar Hela paketet 1,500:- Pm vid intresse.
 3. https://www.danireef.com/2017/04/24/blue-treasure-reef-tank-salt-review/ ,Jag kör 38 gram/Liter. Det blir 34,8
 4. Brs. Har luskat ut den bästa inställningen(Enligt dom) för mixreef. körde den själv med bra resultat. https://www.bulkreefsupply.com/video/view/spotlight-on-the-ai-prime-hd-led-light-brstv/ Annars kan du kolla Ais hemsida på olika inställningar som du kan ladda ner och tanka över till lyset. https://www.aquaillumination.com/lightsciences/signature-series Om du ska köra med Brs inställning är det bra om du kör acklimatiseringsfunktionen på typ 60% i början då den är ganska intensiv.
 5. Det är ett bra akvarium. Lyset är suveränt returpump och skummare funkar också bra och tystnade efter inkörningsperioden. Det enda jag gjorde var att skaffa en Ato. då den som följer med bara rymmer typ 3 Liter så det vart jobbigt om man skulle åka bort en helg. Värmare får man också köpa till. själv köpte jag både osmos och saltvatten från lokala fiskaffären, då det var så små mängder som går åt gick det bra. Nu har jag skaffat ett 140L Aquamedic så nu har jag beställt en mindre osmos som jag tänkte att man får ta vatten från duschen på natten.
 6. hej, skulle behöva lite Chaeto till mitt nya refugium, så är det någon i Stockholmsområdet som har så kommer jag och köper det.
 7. Något hyfsat bud? Lånade bilder men likadant och samma färg.
 8. Ja det finns kvar, det är bara akvariet + tekniken som ingår.
 9. AI Prime Hd Light. Redsea skimmer. Redsea returnpump. White cabinet. Plug & play aquarium.
 10. Har tyvärr ingen möjlighet att skicka det.
 11. Jag köpte en Tunze Nanostreamer 6040, till mitt 50X60X50 supernöjd med den. Går att ställa in med stående våg eller i stort sätt precis som du vill ha den och även rikta flödet, och det räcker bra med en till den burken. Inte så dyr heller. Har även en Nero5 i samma burk men den hade inte behövts.
 12. Har nu köpt en lite större burk och säljer därför det här. Inköpt i Augusti-19. Pris 7,000:- https://www.drakfisken.se/red-sea-akvarium/rs-max-nano.html?gclid=Cj0KCQiAsbrxBRDpARIsAAnnz_MuUVVDfsk3zroSYJcSG4TgQ8lMFHdl3BbCL7GjBIGTg8Mww_9taAmesEALw_ https://www.redseafish.com/aquarium-systems/max-aquarium-systems/max-nano/
 13. Precis, för om det är fel från affären så blir det ju fel om jag ska sälja den vidare sedan. Så det finns många felfaktorer här.
 14. Då gjorde dom rätt sist jag köpte en fin Turbinaria SP. Den var köpt av en privat Persson och jag köpte den av BZ. (Jag har strukit över hans adress) Men om jag nu fraggar den och ska sälja, måste jag då skriva nytt eller ta kopia på det jag fick när jag köpte den?
 15. Någon som har ett Red Sea Nano Reefer till salu (Den med sumpen i skåpet)
 16. Tror det är pineapple sponge, har flera i min burk, bra med lite filtrerare.
 17. Nu vet ju inte jag om det är bra eller dåligt, Men så här ser det ut. https://www.degerfors.se/download/18.594fd2b416073aa95fe14ba/1519046368576/Provrapport 18005371 Utg Åtorps VV 2018-02-13.pdf
 18. Dom här grejerna har börjat dyka upp lite överallt i burken, har aldrig haft sådana förut. Någon som vet?
 19. Låt den vara, den kommer flytta sej flera gånger i början tills den hittar en plats där den tycker är bäst och det blir naturligtvis inte där du skulle vilja haft den.
×
×
 • Create New...