Gå till innehåll

Resun Wave maker


acuario

Rekommenderade inlägg

  • Svar 192
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Mest aktiva i detta ämne

Populära bilder

Noop, inget sådant följde med vad jag kunde se (hämtade paketet under lunchen så rev upp det ivrig som jag var...). Öppnade kontakten och kollade och är inga problem att ändra om den såg jag. Ska kolla lite mer noga efter nån konverterare när jag kommer hem igen.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Är en 230 voltare jag köpt mig, kopplade in en ny kontakt. Väldigt enkelt men bifogar bilder på hur det är gjort, kanske hjälper någon i samma sits iafall...

resun1xx3.th.jpg resun2vx1.th.jpg resun3dz6.th.jpg resun4kn4.th.jpg resun5ou9.th.jpg resun6lr3.th.jpgresun7gg5.th.jpg

Än så länge måste jag säga att den känns väldigt robust och bra, däremot är utblåset enormt stort så 15 000 liter/h känns inte så mycket ändå, blir inget enormt flås på den.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Med denna abrovinch har du höjt säkringen från 3 A till det du har i dina två hål i väggen (troligvis 6 eller 10 A). Den är troligvis säkrad med tre ampere bara för att skydda pumpen mot överströmmar. Nu riskerar du kanske att pumpen brinner upp om rotorn stoppas av något. En adapter vore bättre - då bibehåller du skyddet. Borde finnas på Classe eller liknande (reseadaptrar).

MVH Lasse

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Tackar för infon, så det är det den där 3A är till för - då vet jag.

Reseadaptrar finns endast från svenska stickproppar till utländska uttag då det tydligen är olagligt att sälja omvänt i sverige vad jag kunde läsa mig till.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Eller så gör ni det lätt för er och skaffar en 24V växelströmsadapater.. Borde finnas hos elfa eller classe.. Den har säkerligen rätt kontakt i änden annars så byts det lätt av den händige, lågvolt på den sidan så det är inga problem och det spelar ingen roll vilken sladd som går till vilket stift, Voila! Du har en CE-märkt och godkänd lösning.. Eller så kan ni göra som jag gjorde.. Beställ en EU version. Resun säljer dessa med standard europlugg. Ingen knussel och inget krångel alls.. Enkla tips och trix.

Kollade och classe hade en hiskelig klump som de rear ut.. 89 spänn + en kontakt så e saken biff.. http://www.clasohlson.se/Product/Product.aspx?id=256766

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 1 månad senare...

Ni som har Resun-Wavemaker. Hur pass hög "ytvattenvåg" har ni och hur går det med denna och ytavrinningen? Sköljer den över ytavrinningskammen med ett plaskande som följd? Man kan ju förstås ställa ner intervallerna men man vill ju samtidigt ha en någorlunda rejäl vågrörelse.

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Jag har Koralia 4 att jämföra med och då utblåset är betudligt mycket större tycker jag att den inte får samma starka stråle (endast positivt enligt mig). Blir ingen direkt vågrörelse på mina koraller mer än när den går upp på 15000 och "krockar" med Koralia 4 strålen som står på motsatt sida av karet, då blir det lite mer turbulens. Jag kommer dock att köpa mig en till Wavemaker rätt så snart och sätta på andra sidan istället för koralian så att den går i steg mot vrandra och då tror jag man kan få ut mer vågeffekt av dem.

Är någon intresserad av att köpa en Resun så PM:a mig då jag har kontakter i Hong Kong som kan fixa fram billigare om jag köper några stycken (blir ca. 900 kronor utan tullavgifter (25%) inklusive frakt).

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 1 månad senare...
  • 1 månad senare...
  • 2 månader senare...

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...