Gå till innehåll

Stöd Saltvattensguiden – Nu är vi snart 100 stödmedlemmar igen!


Vargklo

Rekommenderade inlägg

Ja, vänner, nu är det september igen och det är dags för den årliga bumpningen av denna tråd (det är bara en gång om året vi går ut och proaktivt påminner om stödmedlemskapet).

Vi har idag 122 stödmedlemmar, vilket glädjer oss mycket. Gensvaret från er medlemmar var enormt under september förra året, vilket resulterade i att inte mindre än 50 nya stödmedlemmar registrerade sig. Jättekul!

Nu är vi i den situationen att jag senare ikväll kommer att skicka ut det sedvanliga påminnelsemailet på förnyelse av stödmedlemskapet, men denna gång till inte mindre än 50 mottagare samtidigt. Det vore jättekul om så många som möjligt fortsätter att stödja oss. Nytillkommande stödmedlemmar är naturligtvis också välkomna.

Moderatorernas arbete är, som alltid, helt ideellt, och inkomna medel går till drift och vidareutveckling av forumet, t.ex. den nyligen genomförda forumuppgraderingen och byte till snabbare och mer driftsäker server.

Instruktioner för stödmedlemskap finns som alltid HÄR.

De flesta av er brukar använda er av bankgiro. Samtidigt vill jag påminna om årets nyhet om att betala via Paypal. Man behöver inte vara registrerad hos Paypal för att använda deras tjänst, utan det går bra att använda ett vanligt kontokort. Kanske smidigaste sättet att betala för många? Se instruktionen bakom länken ovan.

Lev väl!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • Svar 369
  • Skapad
  • Senaste svar

Mest aktiva i detta ämne

Mest aktiva i detta ämne

Populära bilder

Fast jag inte är så aktiv längre på forumet pga en del problem med lägenheten (läs fuktskador) så tänker jag fortsätta stötta. För snart kommer jag igen. Fast med färre kar denna gång. Var ser man när tiden går ut`?

Hej,

Det tackar vi för!

Du ser vilken period du har för stödmedlemskapet i din egen profil. Klicka på "Kontrollpanelen" i menyraden högst upp och sedan "Din profil" i vänsterkanten. Sedan får du ett antal flikar du kan klicka dig igenom, se bilden nedan.

Man kan på samma sätt se andra (aktiva) medlemmar genom att först välja "Nätverk" i menyraden ovan och sedan "Medlemslista".

I profilen finns för övrigt en Gästbok (heter "besökarmeddelande") som är en av de nya funktionerna i den nya releasen.

post-1358-14468917933411_thumb.jpg

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Hur är det med antalet Vargklo - misstänker att det är stora pensionsavgångar snart

Mitt medlemskap går ut den 19'de, tror jag bestämt. Jag får väll leta ny sponsor ;- )

Nä, sanningen är att hade emailet som notifierade om att mitt medlemskap går ut varit bara några dagar tidigare så hade det redan varit förnyat. Förhoppningsvis finns det kapital till det i månadsskiftet som kommer, så jag får klara mig utan medlemsblaffa i 2 veckor...

B!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Förhoppningsvis finns det kapital till det i månadsskiftet som kommer, så jag får klara mig utan medlemsblaffa i 2 veckor...

B!

Det där om två veckor för att betala in är bara en standardfras som ligger i min mailmall. Just dena gång tog jag alla 50 septemberförnyare i samma batch, så jag släcker inga loggor innan månaden passerat ;) .

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

har precis loggat in på nätbanken o fixat min förnyelse.! känns självklart för min del med en förnyelse av mitt stöd. utan forumet hade jag inte pysslat med denna hobby troligtvis.

mvh manne

exakt, känns självklart att man vill sponsra denna sida, som ger en så mycket!

tack till alla!

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

hej.

sökte paypal o fick denna tråden läste inget mer! så detta kanske varit uppe?

jag betalade via paypal nu och där fick jag ingen möjlighet att ange mitt namn eller meddelande ser ni admin ändå?

mvh peter

Varje gång en inbetalning sker via Paypal får jag ett mail som detta nedan (jag har suddat till e-postadressen, som annars syns också):

Med namn och e-postadress kan jag lätt söka reda på den som betalat in.

Tack för det!

post-1358-14468917943177_thumb.jpg

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 2 veckor senare...

Vi har idag 122 stödmedlemmar, vilket glädjer oss mycket. Gensvaret från er medlemmar var enormt under september förra året, vilket resulterade i att inte mindre än 50 nya stödmedlemmar registrerade sig. Jättekul!

Tja, halva månaden har gått, och flera av er "septemberförnyare" har också valt att förnya hittills. En handfull helt nya stödmedlemmar har också tillkommit - tackar ödmjukast för det! :woooow:

...men i dagsläget ser det ut som om jag får släcka över 40 stödloggor till månadsslutet om inte fler väljer att förnya. Jag väntar till månadsskiftet och ser hur utfallet blev :x

Calle

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

Nja, hittills i september är det 12 (av 50 möjliga) som förnyat sina stödmedlemskap. Därtill kommer 4 helt nya stödmedlemmar under månaden. Det finns helt klart utrymme för ett sista ryck innan månadsskiftet ;)

Om man inte orkar logga in sig på internetbanken så finns ju Paypal, där det räcker med ett kreditkort :)

Ändrat av Vargklo
Länka till kommentar
Dela på andra sidor

36 som inte förnyat? Kom igen nu - alla ni som har nytta av sidan - se till att den kan leva kvar med den höga tillgänglighet sidan har haft den mesta av tiden sedan uppgraderingen (med undantag för de två sista veckorna då). 100 spänn det sparar ni in på en fråga här.

MVH Lasse

Länka till kommentar
Dela på andra sidor

  • 1 månad senare...

Gå med i konversationen

Du kan posta nu och registrera dig senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Guest
Svara på detta ämne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Ditt tidigare innehåll har återskapats.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Skapa Ny...